Η Alfa Romeo Tonale θα κάνει ντεμπούτο το 2022.

Η Alfa Romeo Tonale θα κάνει ντεμπούτο το 2022.

Alfa Romeo: Πέντε νέα μοντέλα ως το 2026, ηλεκτρικά από το 2027

2.668 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2021)

Ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο θα παρουσιάζει η Alfa Romeo έως το 2026, ενώ από κει και μετά όλα τα νέα αυτοκίνητα που θα εξελίξει θα είναι ηλεκτρικά!

Την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια η Alfa Romeo γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Jean-Philippe Imparato, η οποία καταλήγει στο εξηλεκτρισμό της σε έξι χρόνια από σήμερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο ως το 2026 - Ηλεκτρικά από 2027

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Alfa, η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει ένα νέο όχημα ετησίως έως το 2026 ξεκινώντας από το μοντέλο παραγωγής της Tonale που αναμένεται εντός του 2022. Θυμίζουμε πως το αρχικό πλάνο της εταιρείας είχε προγραμματίσει πιο νωρίς το λανσάρισμα του νέου SUV, ωστόσο μετά την ανάληψη της ηγεσίας της μάρκας από τον Imparato αυτό πήγε πιο πίσω και έτσι το Plug-In υβριδικό μοντέλο θα παρουσιαστεί το 2022.
 

Θα βασιστεί στις πλατφόρμες της Stellantis 

Από κει και πέρα ο Imparato ξεκαθάρισε πως μέχρι το 2026 η Alfa Romeo θα έχει παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ακολουθώντας έτσι το πλάνο εξηλεκτρισμού της Stellantis, ενώ από το 2027 και έπειτα όλες οι νέες Alfa Romeo θα είναι ηλεκτρικές! Στο πλάνο της φίρμας υπάρχει και η εγκατάλειψη της πλατφόρμας Giorgio που στηρίζει τόσο την Giulia όσο και την Stelvio, αφού η εταιρεία θα κάνει χρήση των νέων πλατφορμών STLA της Stellantis.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως μετά τον ερχομό της Tonale η Alfa Romeo αναμένεται να παρουσιάσει και ένα ακόμα SUV, για να αυξήσει την παρουσία της στην εν λόγω κατηγορία που ενδιαφέρει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους.

Αυτό είναι το πλάνο της Alfa Romeo
- Ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο από το 2022 έως και το 2026.
- Μετά μόνο ηλεκτρικά.
- Έρχεται η Tonale
Συμφωνείς ή όχι με τις αποφάσεις της Alfa Romeo;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw