Λόγω της πανδημίας το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην «τρέχουσα μορφή» του.

Αλλάζει το Σαλόνι Αυτοκίνητου στο Παρίσι

1.645 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2020)

Σε περίπου έξι μήνες από σήμερα είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι και ήδη οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα προβούν σε αλλαγές που θα βοηθήσουν στη πραγματοποίηση του γεγονότος, αλλά με διαφορετικό τρόπο απ` ότι το είχαμε συνηθίσει.


Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρμόδιοι της Έκθεσης, γνωστοποίησαν πως λόγω της πανδημίας το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην «τρέχουσα μορφή» του. Οι διοργανωτές δε θέλησαν να δώσουν από τώρα πολλές πληροφορίες, σημείωσαν όμως πως το όλο θέμα της διοργάνωσης θα συνεχίσει να επανεξετάζεται και ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν θα παρθούν και οι αντίστοιχες αποφάσεις.
 
Κατέστησαν ωστόσο σαφές πως ήδη μελετούν εναλλακτικές λύσεις πραγματοποίησης του γεγονότος και βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τους κύριους συνεργάτες τους. Έτσι παρά τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο πρόγραμμα και την σίγουρη μείωση των επί μέρους γεγονότων που θα λάμβαναν χώρα, φαίνεται πως το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι θα γίνει κανονικά.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε πως στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές τόνισαν: «Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν και αυτή η κρίση πρέπει να μας διδάξει να είμαστε ευκίνητοι, δημιουργικοί και πιο καινοτόμοι από ποτέ». Σε ποιο βαθμό θα φτάσει η καινοτομία των διοργανωτών και με ποια μορφή θα διεξαχθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου στη γαλλική πρωτεύουσα θα το μάθουμε τους επόμενους μήνες!   

Toyota
test center