Αλλάζουν αλλά αξίζουν: Ford Fiesta & SEAT Ibiza

Αλλάζουν αλλά αξίζουν: Ford Fiesta & SEAT Ibiza

13.287 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Δεν είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις αυτοκινήτων τα οποία παραμένουν επίκαιρα ακόμα και όταν φτάνει πια η ώρα της αντικατάστασής τους. Το Ford Fiesta και το SEAT Ibiza είναι δύο από αυτές και αξίζουν την προσοχή της αγοράς ακόμα και όταν ετοιμάζονται να δώσουν τη σκυτάλη στη διάδοχο κατάσταση.

Αν μιλούσαμε με αθλητικούς όρους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν π.χ. ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα με άνεση ακόμα κι όταν η ηλικία τους έχει αρχίσει να φέρνει πια σε πολύ κοντινή απόσταση την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση. Κάτι αντίστοιχο μπορούμε να παρατηρήσουμε και στην αγορά αυτοκινήτου. Αλλα μοντέλα αγκομαχούν προς το τέλος της πορείας τους και οι εταιρείες ανυπομονούν να έρθει η διάδοχος κατάσταση και κάποια άλλα παραμένουν ζωηρά και επίκαιρα ακόμα και όταν το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας έχει ήδη αρχίσει να γράφεται. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Δύο τέτοια παραδείγματα είναι το Ford Fiesta και το SEAT Ibiza. Οι επόμενες γενιές τους έχουν ήδη παρουσιαστεί και είναι πια προ των πυλών της αγοράς. Τα απερχόμενα όμως διατηρούνται στο πνεύμα της εποχής, δεν έχουν ξεπεραστεί και αξίζουν μια έξτρα προσοχή από όσους θέλουν ένα ολοκληρωμένο όχημα, με καλό εξοπλισμό και φυσικά σε προνομιακή τιμή λόγω timing. Φυσικά το εκάστοτε νέο μοντέλο δεν έρχεται χωρίς λόγο και χωρίς να κομίζει αλλαγές και αναβαθμίσεις, οπότε αξίζει να ρίξουμε μια ματιά για να δούμε τι θετικό συνεχίζουν να προσφέρουν τα τωρινά μοντέλα αλλά και τα σημεία όπου πιθανώς θα υστερούν σε σχέση με τα νέα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center