3 φωτογραφίες »

Η έκδοση Vorsprung που θα είναι πλέον η κορυφαία σε εξοπλισμό.

Αναβάθμιση για τα Audi e-tron και e-tron Sportback

1.911 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2020)

Μία σειρά αναβαθμίσεων στα ηλεκτρικά της SUV, e-tron και e-tron Sportback ανακοίνωσε η Audi, προσθέτοντας μεταξύ άλλων νέα χαρακτηριστικά.

Οι αλλαγές θα επηρεάσουν τόσο τα μοντέλα e-tron 50 quattro όσο και 55 quattro, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε πέντε εξοπλιστικές εκδόσεις και συγκεκριμένα τις Technik, Sport, S Line, αλλά και στις νέες Black Edition και Vorsprung. Παράλληλα τα χωρίς ρύπους μοντέλα θα εξοπλιστούν με το τρίτης γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας της μάρκας που προσφέρει δέκα φορές περισσότερη υπολογιστική ισχύ και νέες δυνατότητες.
 
Η έκδοση Vorsprung που θα είναι πλέον η κορυφαία σε εξοπλισμό όπου μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τους τελευταίους ψηφιακούς προβολείς matrix LED, που πρώτη φορά διατίθενται σε ένα μοντέλο παραγωγής της Audi.
 
Από κει και πέρα ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, προσαρμοζόμενη ανάρτηση αέρα, το Virtual Cockpit της Audi και το ενημερωμένο σύστημα αφής MMI με δύο οθόνες. Το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Audi μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στο λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας στο cloud για να είναι πιο ακριβές, ενώ έχει την ικανότητα ασύρματης ενημέρωσης και σύνδεσης με smartphone.
 
Μιλώντας για τις δύο νέες εκδόσεις, η Black Edition χαρακτηρίζεται από μαύρες λεπτομέρειες, ενώ διαθέτει ζάντες 21 ιντσών, ενώ στην κορυφαία Vorsprung τα e-tron και e-tron Sportback φορούν ζάντες 22 ιντσών συνδυασμένες με πορτοκαλί δαγκάνες φρένων, ενώ αντί για τους παραδοσιακούς καθρέφτες έχουν κάμερες.
 
Η τιμή του Audi e-tron στην αγορά της μεγάλης Βρετανίας ξεκινά από τις 59.900 λίρες (περίπου 66.649 ευρώ).
 

peugeot
NISSAN