Η Fiat αναβαθμίζει το 500L στα σημεία, ανακοινώνοντας παράλληλα τις τιμές του για την ελληνική αγορά.

Η απόστασή του 500L City Cross από το έδαφος έχει διευρυνθεί κατά 25 χλστ. σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις.

Ακρως ευρύχωρη χαρακτηρίζεται η καμπίνα του Fiat 500L.

Αναβάθμιση για το Fiat 500L

4.467 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Η Fiat αναβαθμίζει το 500L στα σημεία, ανακοινώνοντας παράλληλα τις τιμές του για την ελληνική αγορά. Δείτε σε ποιες εκδόσεις θα προσφέρεται στη χώρα μας, αλλά και πόσο θα κοστίζει.

Λίγο μετά τις αρχές του έτους το Fiat 500L έσπασε το φράγμα παραγωγής του μισού εκατομμυρίου μέσα σε έξι χρόνια παρουσίας στις αγορές, καθώς λανσαρίστηκε το 2012. Σήμερα, η ιταλική φίρμα αναβαθμίζει το πολυμορφικό της μοντέλο με εξελιγμένους κινητήρες που ανταποκρίνονται στα νέα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro6d Temp, όντας διαθέσιμο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού: Urban και City Cross.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας, το ανανεωμένο για το 2019 μοντέλο διαθέτει ακόμα πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, όπως επίσης και πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ στην παλέτα του έχουν προστεθεί και πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης. Σε κάθε περίπτωση, σημείο αναφοράς του μοντέλου αποτελούν οι χώροι και οι πολυμορφικές λύσεις στην καμπίνα, όπως επίσης και το διαμέρισμα του χώρου αποσκευών, ο όγκος του οποίου ορίζεται στα 455 λίτρα.
 

Σε ό,τι αφορά στις εκδόσεις στις οποίες θα προσφέρεται το 500L στην ελληνική αγορά, η Urban εστιάζει στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ η City Cross απευθύνεται περισσότερο στους λάτρεις της περιπέτειας που αρέσκονται σε light εκτός δρόμους αναζητήσεις (σ.σ. έχει αυξημένη κατά 25 χλστ. απόσταση από το έδαφος σε σχέση με την Urban) έχοντας και στοιχεία πιο δυναμικής εμφάνισης. Περνώντας στους κινητήρες που απαρτίζουν τη γκάμα του 500L MY2019 συναντούμε έναν ατμοσφαιρικό βενζίνης 1,4 λτ. με 95 άλογα και δύο turbo ντίζελ 1,3 και 1,6 λτ με ισχύ 95 και 120 ίππων αντίστοιχα.

Τέλος, αναφορικά με τις τιμές των Fiat 500L Urban και City Cross ξεκινούν από τις 15.300 ευρώ και 15.990 ευρώ αντίστοιχα, ενώ μπορεί κανείς να επωφεληθεί της χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 2,9% για την αγορά του μοντέλου, απολαμβάνοντας παράλληλα 5 χρόνια εγγύησης.

Mercedes
moto