Αναβαθμισμένο infotainment και νέες τεχνολογίες για την Lexus ES
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναβαθμισμένο infotainment και νέες τεχνολογίες για την Lexus ES

3.657 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2022)

Στην αναβάθμιση της ES προχώρησε η Lexus δίνοντας επιπλέον χαρακτηριστικά στο ιαπωνικό σεντάν προκειμένου να συνεχίσει ακμαίο το ταξίδι του στις ευρωπαϊκές αγορές.

Εκσυγχρονίστηκε η Lexus ES

Στην αναβάθμιση του εσωτερικού αλλά και των τεχνολογιών της ES για την ευρωπαϊκή αγορά προχώρησε η Lexus. Οι βελτιώσεις στοχεύουν στην αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχουν και πρόσθετες λειτουργίες άνεσης για να συμβαδίζει με την εποχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναβαθμισμένο το infotainment

Συγκεκριμένα η Lexus ES λαμβάνει ένα ενημερωμένο σύστημα πολυμέσων, που λέγεται ότι παρέχει ταχύτερη απόκριση και πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες. Έρχεται επίσης με πλοήγηση που βασίζεται σε cloud με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, βελτιωμένη αναγνώριση φωνητικών εντολών και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Apple CarPlay.

Με σύνδεση στο διαδίκτυο και νέες τεχνολογίες

Η Lexus αναβάθμισε επίσης τη μονάδα επικοινωνίας δεδομένων του αυτοκινήτου, επιτρέποντας πλέον στην ES να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ES να χρησιμοποιεί το e-Care, μια υπηρεσία απομακρυσμένου διαγνωστικού ελέγχου, καθώς και τη χρήση της εφαρμογής smartphone, Lexus Link που μπορεί να κλειδώσει ή να ξεκλειδώσει από απόσταση τις πόρτες, να ενεργοποιήσει τα αλάρμ και να ρυθμίσει τον κλιματισμό. Η Lexus ES αποκτά επίσης μια αναθεωρημένη κεντρική κονσόλα, καθώς στη θέση του touchpad τώρα δεσπόζει ένα ζευγάρι ποτηροθήκες, ενώ υπάρχουν θύρες USB-A και USB-C.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto