4 φωτογραφίες »

Αναβαθμίστηκε η Porsche Taycan που πλέον παρκάρει μόνη της!

3.304 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2021)

Την Taycan αναβάθμισε η Porsche, αυξάνοντας τις χρωματικές επιλογές του μοντέλου, αλλά και τον τεχνολογικό της εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να παρκάρει και να ξεπαρκάρει μόνη της!

Με ακόμα περισσότερα εφόδια θα συνεχίσει το ταξίδι της στις αγορές η Taycan, μετά τις αναβαθμίσεις που της πρόσφερε και ανακοίνωσε η Porsche.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Πλέον η Taycan διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα με καλύτερη θερμική διαχείριση και φόρτιση. Αυτό περιλαμβάνει το σύστημα Turbo Charging Planner που θερμαίνει την μπαταρία για να μειώσει τους χρόνους φόρτισης κάνοντας έτσι ακόμα πιο γρήγορη τη.... γρήγορη φόρτιση. Ωστόσο, η εταιρεία δεν αναφέρει συγκεκριμένους χρόνους, προκειμένου να γνωρίζουμε το ύψος της βελτίωσης του χρόνου φόρτισης.
 
Από κει και πέρα, η γερμανική μάρκα αύξησε και τις χρωματικές επιλογές, προσφέροντας πλέον δύο νέες προαιρετικές παλέτες που ονομάζονται Paint to Sample και Paint to Sample Plus. Η Paint to Sample προσφέρει 65 χρώματα, συμπεριλαμβανομένων αποχρώσεων εμπνευσμένων από vintage μοντέλα. Η επιλογή Paint to Sample Plus επιτρέπει στον πελάτη οποιαδήποτε απόχρωση που μπορεί να φανταστεί κάποιος, δίνοντας του τη δυνατότητα να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το αυτοκίνητό του. Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto