To τελευταίας γενιάς MR2.

Αναβιώνει το Τοyota MR2;

3.722 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

Το κεντρομήχανο roadster φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επιστροφή του. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί ξανά τις τελευταίες μέρες σχετικά με την πρόθεση της Τοyota να κατασκευάσει τις νέες γενιές των MR2 και Celica, ώστε να δώσει την δυνατότητα στους φίλους της μάρκας να αποκτήσουν ένα από τα τρία σπορ μοντέλα της μάρκας που έγραψαν την δική τους ιστορία τις προηγούμενες δεκαετίες.
 
Διαρροές κάνουν λόγο πως η Τοyota βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν υψηλού κύρους συνεργάτη για να προχωρήσουν τα σχέδια της, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως πρόκειται είτε για την BMW ή την Subaru, με τις οποίες έχει ήδη συνεργαστεί για την ανάπτυξη των Z4/Supra και BRZ/GT 86 αντίστοιχα. Αν ληφθεί υπόψη πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Τοyota άφηνε να εννοηθεί πως βρίσκεται σε στενές επαφές με την Subaru για ένα νέο project, τότε ίσως είναι η ιαπωνική εταιρεία αυτή που θα βοηθήσει την Toyota στην κατασκευή ενός νέου κεντρομήχανου MR2.

Ένας από τους αρχιμηχανικούς της μάρκας μάλιστα, ο Tetsuya Tada, είχε τονίσει στο παρελθόν ότι τα Supra, Celica και MR2 είναι τρία «αδέρφια» που θα ήθελε πολύ να τα αναβιώσει στο εγγύς μέλλον.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε μια νέα γενιά του Toyota MR2;
 

OPEL NEA MONTELA
test center