To νέο Ford Focus.

Ford με 1η δόση μετά από 3 μήνες για όλη την Ευρώπη;

8.002 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

H Ford θέλει να επεκτείνει το πρόγραμμα που προσφέρει την μετάθεση των πρώτων δόσεων πληρωμής στα νέα της μοντέλα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Διαβάστε τι ακριβώς προβλέπει το σχέδιό της.


Έτοιμη να επεκτείνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη (αυτή την στιγμή εφαρμόζεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο) το πρόγραμμα μέσω του οποίου αναβάλλονται οι πρώτες δόσεις αγοράς των μοντέλων της είναι η Ford με σκοπό να αυξήσει τις πωλήσεις της εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, όσοι αγοράζουν το νέο τους Ford μέσω διαδικτύου από τις 3 Απριλίου έως τις 3 Μαϊου κάνοντας χρήση του προγράμματος Ford Credit μπορούν να μεταθέσουν την πληρωμή κατά 3 ή 6 μήνες. Το παρόμοιο πρόγραμμα «Built to Lend a Hand» που προσφέρει η εταιρεία στις ΗΠΑ προβλέπει την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων από την ίδια την Ford για τους πρώτους τρεις μήνες με τον πελάτη να έχει το δικαίωμα να αναβάλλει την πληρωμή και των επόμενων τριών μηνών, φτάνοντας συνολικά στους 6 μήνες μετάθεσης της πρώτης πληρωμής.

Εκπρόσωπος της Ford δήλωσε σχετικά: «H Ford Credit ψάχνει λύσεις για να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο όσους θέλουν να αγοράσουν κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιο van της Ford στην Ευρώπη. Οι λύσεις είναι πιθανόν να διαφέρουν από χώρα σε χώρα».

Παρόμοια προγράμματα διαθέτουν και άλλες εταιρείες. Παραδείγματος χάρη, ο όμιλος FCA προσφέρει στην Ευρώπη την μετάθεση όλων των μηνιαίων πληρωμών μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 αλλά με τόκο 6,45% ή, στις ΗΠΑ, την μετάθεση των τριών μηνιαίων δόσεων.
 

ELASTIKA 2024
moto