Ανάκληση σε Lamborghini Huracan - Ίσως δεν ανοίγει η πόρτα!

Ανάκληση σε Lamborghini Huracan - Ίσως δεν ανοίγει η πόρτα!

1.799 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2022)

Σε ανάκληση 21 Huracan Evo και STO προχωρά η Lamborghini καθώς εντοπίστηκε πρόβλημα στην πόρτα του οδηγού που ενδέχεται να μην την αφήνει να ανοίξει!!!

Ανακαλεί 21 Huracan η Lamborghini

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Η Lamborghini ανακαλεί 21 αυτοκίνητα Huracan Evo και STO στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς οι ιδιοκτήτες τους ενδέχεται να μην μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό, λόγω προβλήματος στο χερούλι της πόρτας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρόβλημα με το καλώδιο στο χερούλι

Η ανάκληση αφορά μοντέλα που έχουν ημερομηνίες παραγωγής από τις 2 Μαΐου έως τις 9 Μαΐου 2022. Το πρόβλημα επηρεάζει το χερούλι της αριστερής πόρτας, καθώς εντοπίστηκε ελάττωμα στο καλώδιο Bowden που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να χαλαρώσει, κάτι που αν συμβεί δε θα επιτρέπει στον οδηγό να ανοίξει την πόρτα από έξω! Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση: «Το πρόβλημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αδυναμία χειρισμού της λαβής από το εξωτερικό του οχήματος με κίνδυνο ασφάλειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η πόρτα μπορεί να ανοίξει από μέσα ανά πάσα στιγμή».

Εργαζόμενος στην εταιρεία εντόπισε το πρόβλημα

Το πρόβλημα εντοπίστηκε από έναν εργαζόμενο της εταιρείας και αμέσως η φίρμα ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να ανακαλύψει το εύρος του προβλήματος και τη βασική αιτία. Η Lamborghini διαπίστωσε ότι ο λόγος για αυτό το ελάττωμα ήταν ανθρώπινο λάθος κατά τη συναρμολόγηση. Στις 10 Ιουνίου 2022, η Lamborghini έκρινε ότι ήταν απαραίτητη η ανάκληση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center