Τα RS 5 διαθέτουν περίσσεια ισχύ που εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις.

To Αudi RS 5 Coupe.

To Αudi RS 5 Coupe.

To Αudi RS 5 Sportback.

To Αudi RS 5 Sportback.

Aνανεωμένα Audi RS 5 Coupe & RS 5 Sportback

33.921 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Tα φρεσκαρισμένα Αudi RS 5 Coupé & RS 5 Sportback συνδυάζουν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση με πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό και πολύ δυνατές επιδόσεις. Πάρτε μάτι.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός των δύο RS 5  είναι αναγνωρίσιμος με την πρώτη ματιά. H Singleframe γρίλια έχει γίνει πλατύτερη και πιο επίπεδη ακολουθώντας το σχεδιασμό των μεγάλων αδελφών του, RS 6  και RS 7. Οι οπές αερισμού πάνω από τη μάσκα θυμίζουν το κλασικό Audi Sport quattro του 1984. Οι θόλοι των τροχών, οι οποίοι είναι 40 χιλιοστά πλατύτεροι, προσδίδουν στο RS 5 εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι προαιρετικοί προβολείς LED matrix με το φως Audi laser διαθέτουν σκούρα περιγράμματα, που δίνουν μία ξεκάθαρα διαφορετική οπτική εντύπωση των δύο μοντέλων RS, σε σχέση με το βασικό μοντέλο A5. 

Τόσο τα πλαϊνά μαρσπιέ όσο και ο διαχύτης πίσω, ο οποίος περικλείει τις δύο μεγάλες εξαγωγές της εξάτμισης, έχουν επίσης επανασχεδιαστεί. Τα διακοσμητικά πακέτα γυαλιστερού μαύρου, ματ αλουμινίου ή ανθρακί χρώματος προσδίδουν τόσο εμπρός και πίσω όσο και στο πλάι μία ακόμα πιο ξεχωριστή όψη.

Τα νέα μοντέλα RS 5 είναι εξοπλισμένα με τροχούς 19 ιντσών. Νέοι τροχοί 20 ιντσών είναι διαθέσιμοι κατόπιν παραγγελίας σε τρεις παραλλαγές, εκ των οποίων το ένα σετ είναι βαμμένο εξ ολοκλήρου σε γυαλιστερό μαύρο και το άλλο σε ματ χάλκινο. Στο στάνταρ σύστημα πέδησης, οι χαλύβδινοι δίσκοι έχουν δαγκάνες σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Ως εναλλακτική λύση, η Audi προσφέρει κεραμικούς δίσκους φρένων από άνθρακα για τον εμπρόσθιο άξονα. Οι δαγκάνες τους είναι βαμμένες σε γκρι, κόκκινο ή μπλε χρώμα.

Τα νέα Audi RS 5 Coupé και RS 5 Sportback αναμένονται στην Ελλάδα μέσα στο 2020.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto