Μικρές κλίσεις στις στροφές και πολύ υψηλά περιθώρια πρόσφυσης για την Giulietta QV, που αναδεικνύει το σπορ set-up της.

Μικρές κλίσεις στις στροφές και πολύ υψηλά περιθώρια πρόσφυσης για την Giulietta QV, που αναδεικνύει το σπορ set-up της.

Στο δρόμο: Δυναμική και απολαυστική

41.197 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2014)

Στο δρόμο, η Alfa Romeo Giulietta QV σου δίνει ό,τι περιμένεις από μια Alfa που βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας. Γρήγορο τιμόνι, κορυφαίο πλαίσιο, σφιχτή ανάρτηση και ιδού ένα χάτσμπακ που στρίβει χωρίς… αναλγησίες, με τον οδηγό να απολαμβάνει συνεχώς απόλυτη πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα. Σε «κανονικές» συνθήκες οδήγησης, η σφιχτή ανάρτηση υπαγορεύει την προσοχή κατά το πέρασμα από εγκάρσιες ανωμαλίες, ωστόσο το αυτόματο κιβώτιο – με όλες τις «παραξενιές» του – πριμοδοτεί την άνεση στο καθημερινό σταμάτα-ξεκίνα. Σε αυτό το δρόμο ακολουθεί και το σύστημα Alfa D.N.A. (επεμβαίνει σε απόκριση κινητήρα, αίσθηση τιμονιού, φρένα, ενεργοποιεί το ηλεκτρονικό διαφορικό e-Q2), με την επιλογή «Normal» να βοηθά στην καθημερινή οδήγηση γλυκαίνοντας την QV, ενώ η επιλογή «Dynamic» έρχεται για να απελευθερώσει την κορυφαία Alfa και να τη βοηθήσει και δείξει τις μεγάλες της δυνατότητες. Για το τέλος αφήσαμε τα φρένα, με λειτουργία μάλιστα Pre-Fill (προ-φόρτισης) στο Dynamic για αμεσότερη εμπλοκή, τα οποία είναι κορυφαία σε απόδοση (100-0 μ. σε 35,9 μ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto