Αναβαθμισμένη είναι η εικόνα της BMW X3, που με τις κατάλληλες επεμβάσεις μοιάζει πλέον με μια μικρή X5.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναβαθμισμένη είναι η εικόνα της BMW X3, που με τις κατάλληλες επεμβάσεις μοιάζει πλέον με μια μικρή X5.

Δοκιμή: Ανανεωμένη BMW X3 xDrive 20d Auto

57.894 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2014)

Η δεύτερη γενιά της BMW X3 επωφελείται από τη συνήθη ανανέωση, που κάθε μοντέλο δέχεται στο μέσο της εμπορικής του καριέρας, για να εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή των μεσαίων πολυτελών SUV.

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει από 45.350 ευρώ
• Είναι 2,0 λτ. turbodiesel με 190 άλογα
• Καίει 5,2 λτ./100 χλμ.
• Πληρώνει 151,8 ευρώ τέλη
+ Kινητήρας, Οδική συμπεριφορά, Αυτόματο κιβώτιο, Τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας
- Τιμή αλλά όχι για τα δεδομένα του premium αναταγωνισμού
H δεύτερη γενιά της BMW X3, όταν παρουσιάστηκε το 2010, κατάφερε να πατήσει την κορυφή στην κατηγορία των πολυτελών μεσαίων SUV έχοντας ως βασικούς αντιπάλους το Audi Q5 και τη Mercedes-Benz GLK. Τα πράγματα όμως κυλάνε και ο ανταγωνισμός απαιτεί εγρήγορση, ειδικά όταν στο παιχνίδι μπαίνουν και νέοι παίχτες, όπως το Lexus NX. Έτσι η Χ3 δέχθηκε τη συνηθισμένη αναβάθμιση, που τα περισσότερα μοντέλα τυγχάνουν στο μέσο της καριέρας τους. Πέρα όμως από την αισθητική αναβάθμιση, η X3 απέκτησε νέο 2λιτρο turbodiesel κινητήρα και περισσότερες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.
Μοιάζει με Χ5
Η ανανεωμένη BMW X3 ξεχωρίζει από τις μικρές στιλιστικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν για να μιλήσει πιστά τη σχεδιαστική γλώσσα της μεγαλύτερης Χ5. Εξωτερικά πλέον διακρίνεται από τους νέους προφυλακτήρες, τα φώτα (με έξτρα LED) και τους πιο αεροδυναμικούς καθρέφτες με LED για τα ενσωματωμένα φλας. Επίσης υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στην παλέτα των εξωτερικών αποχρώσεων, στα σχέδια των ζαντών, καθώς και δύο σπορ προαιρετικά πακέτα, xLine και Μ Sport, τα οποία διαθέτουν αεροδυναμικά βοηθήματα και τροχούς από 18 έως και 20 ιντσών, ενώ το δεύτερο πακέτο διατίθεται με σπορ καθίσματα και αναβαθμισμένη ανάρτηση. Ένα ευπρόσδεκτο gadget είναι το διαθέσιμο πλέον Σύστημα «Smart Opener», το οποίο επιτρέπει με το «πέρασμα» του ποδιού κάτω από την 5η πόρτα, αυτή να ανοίγει αυτόματα. Ανάλογο σύστημα στην κατηγορία των SUV είδαμε πρώτη φορά στο νέο Ford Kuga. Η BMW X3 δεν απευθύνεται όμως στον καθένα. Η τετρακίνητη 20d της δοκιμής κοστίζει 45.350 ευρώ με απόσυρση συν 2.623 ευρώ για το αυτόματο κιβώτιο. 

Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, η BMW X3 απέκτησε νέο 2λιτρο turbodiesel κινητήρα και περισσότερες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.

Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, η BMW X3 απέκτησε νέο 2λιτρο turbodiesel κινητήρα και περισσότερες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda