Το εσωτερικό τονίζει την ποιότητά του με νέα μαλακά υλικά, ενώ κερδίζει σε λειτουργικότητα και είναι πιο εργονομικό.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό τονίζει την ποιότητά του με νέα μαλακά υλικά, ενώ κερδίζει σε λειτουργικότητα και είναι πιο εργονομικό.

Εσωτερικό-Χώροι: Περισσότερη λειτουργικότητα, ακόμη καλύτερη ποιότητα

98.997 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2016)

Το εσωτερικό της A-Class ξεχώρισε από την πρώτη φορά με τη σχεδίασή του, η οποία ήταν από τις πλέον μοντέρνες και στιλάτες στην κατηγορία. Αυτό, δεν αλλάζει και στην ανανεωμένη γενιά, αφού η Mercedes προέβηκε μόνο σε κάποιες επιμέρους επεμβάσεις για να τονίσει στοιχεία όπως η εργονομία και λειτουργικότητα, χωρίς να αλλάζει την πετυχημένη εικόνα. 


Συναντούμε λοιπόν μια μεγαλύτερη, 8 ιντσών οθόνη στο πάνω τμήμα του ταμπλό (προαιρετικά), με νέα, πιο εντυπωσιακά και ευκρινή γραφικά και ενδείξεις. Αλλαγμένος είναι και ο πίνακας οργάνων, που φέρει νέες ενδείξεις και έγχρωμη, πιο πλήρη κεντρική ψηφιακή οθόνη, ενώ υπάρχει και νέο σύστημα εσωτερικού φωτισμού. 

Στο πεδίο της ποιότητας, η Mercedes αναβαθμίζει περαιτέρω τα δεδομένα, με νέο μαλακό στην αφή πλαστικό να ντύνει και το «V» κομμάτι της κονσόλας στο ταμπλό, ενώ η συναρμογή και το φινίρισμα όλων των υλικών είναι πιο προσεγμένα από ποτέ. Πολύ καλή είναι και η θέση οδήγησης, με περισσότερες ρυθμίσεις στο κάθισμα, που κάνουν την εύρεση της επιθυμητής θέσης πιο εύκολη από ποτέ. 

Καλοί χώροι για 4
Όσον αφορά στους χώρους για τους επιβάτες, στην ανανεωμένη
A-Class δεν αλλάζουν τα δεδομένα και έτσι, το γερμανικό μικρομεσαίο μπορεί να φιλοξενήσει με σχετική άνεση τέσσερις ενήλικες. Στην περίπτωση που απαιτηθεί να μεταφερθεί και τρίτος στο πίσω κάθισμα, χρειάζονται αρκετές παραχωρήσεις, λόγω κυρίως του διαθέσιμου πλάτους. Από πλευράς αποσκευών τώρα, η χωρητικότητα ανέρχεται στα 341 λίτρα, δηλαδή βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας και άρα καλύπτει τις μεταφορικές ανάγκες μιας νεοσύστατης οικογένειας.

Το πορτ-μπαγκάζ διατηρεί τον ωφέλιμο όγκο του στα καλά 341 λτ..

Το πορτ-μπαγκάζ διατηρεί τον ωφέλιμο όγκο του στα καλά 341 λτ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto