Στις στροφές, η Mercedes A 180 d εμφανίζεται σταθερή και μένει στην τροχιά της ακόμη και σε συνθήκες πίεσης. Το τιμόνι παρέχει πολύ καλή αίσθηση
και πληροφόρηση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις στροφές, η Mercedes A 180 d εμφανίζεται σταθερή και μένει στην τροχιά της ακόμη και σε συνθήκες πίεσης. Το τιμόνι παρέχει πολύ καλή αίσθηση και πληροφόρηση.

Στο δρόμο: Συνδυάζει πετυχημένα άνεση με ασφάλεια

99.077 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2016)

Στο δρόμο, η ανανεωμένη Mercedes A 180 d διατηρεί τα οδικά της χαρακτηριστικά αναλλοίωτα σε σχέση με το προ ανανέωσης μοντέλο, δίνοντας έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου άνεσης και ποιότητας κύλισης. Ως εκ τούτου, η απορρόφηση των ανωμαλιών του οδοστρώματος γίνεται άκρως αποτελεσματικά (μόνο κάποιες έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες γίνονται αισθητές στο εσωτερικό) και οι εξωτερικοί θόρυβοι είναι μειωμένοι, εξασφαλίζοντας στους επιβάτες της ένα άνετο ταξίδι. 


Στο πεδίο της οδικής συμπεριφοράς, η A 180 d χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητά της στην ευθεία ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες, ενώ στις στροφές η υποστροφή είναι προοδευτική και απόλυτα ελεγχόμενη από οδηγό και ηλεκτρονικά. Πολύ καλή είναι και η αίσθηση και πληροφόρηση που λαμβάνει ο οδηγός από το τιμόνι, με την κοντή κρεμαγιέρα των 2,6 στροφών από άκρη σε άκρη. 

Σε αντίστοιχα επίπεδα βρίσκεται και η αίσθηση των φρένων, με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα (100-0 χλμ./ώρα σε μόλις 35,5 μέτρα). Το σύστημα Dynamic Select τέλος κάνει επίσης τη διαφορά, με την επιλογή «Sport» να δίνει και μια αντίστοιχη χροιά στη λειτουργία του πετρελαιοκινητήρα, όπως και στην απόκριση του κιβωτίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda