Ανανεωμένη Toyota Corolla: Έως 196 άλογα & δύο νέες μεγάλες οθόνες
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένη Toyota Corolla: Έως 196 άλογα & δύο νέες μεγάλες οθόνες

49.980 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2022)

Η ανανεωμένη Toyota Corolla θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη ισχύ, δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό και πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας. Στην Ευρώπη το 2023.

Ξανά σε τρεις τύπους αμαξώματος

Στην επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Corolla προχώρησε η Toyota, η οποία και ισχυρίζεται πως το μοντέλο αναβαθμίζεται στους τομείς της σχεδίασης, της τεχνολογίας και της απόδοσης. Η Toyota θα συνεχίσει να προσφέρεται σε hatchback, wagon (Touring Sports) και σεντάν εκδόσεις, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα έρθει και η έκδοση SUV με όνομα Corolla Cross.


Η υβριδική Corolla με 1.800άρι μοτέρ αποδίδει πλέον 140 άλογα (18 άλογα παραπάνω σε σχέση με πριν), ενώ στη 2λιτρη η ισχύς έχει ανέβει στα 196 άλογα (+16 άλογα).

Η υβριδική Corolla με 1.800άρι μοτέρ αποδίδει πλέον 140 άλογα (18 άλογα παραπάνω σε σχέση με πριν), ενώ στη 2λιτρη η ισχύς έχει ανέβει στα 196 άλογα (+16 άλογα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρές οι αλλαγές εξωτερικά, νέα χρώματα

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της Corolla είναι μικρές αλλά σαφείς με τη γκάμα μοντέλων να ξεχωρίζει πλέον χάρη στην ελαφρώς διαφορετική γρίλια, τα φώτα ομίχλης και τα νέα σχέδια στις ζάντες, ενώ η μάρκα αναφέρει ότι στις πλούσιες εκδόσεις του hatchback και της Corolla Touring Sports, το αυτοκίνητο λαμβάνει bi-LED φώτα με σύστημα Adaptive High-beam System (AHS). Περισσότερα χρώματα διαθέτει η παλέτα του μοντέλου καθώς το hatchback και η Touring Sports μπορεί να διατεθεί πλέον με Juniper Blue βαφή και το σεντάν με πράσινο Midnight Teal χρώμα. Τέλος, όλες οι εκδόσεις αμαξωμάτων θα προσφέρονται πλέον με Metallic Grey χρώμα.

Με δύο οθονάρες 10,5 και 12,3 ιντσών

Η εικόνα στο εσωτερικό, εάν εξαιρέσουμε κάποια νέα γραφικά και μερικές διαφορές στις επενδύσεις και τις επιφάνειες είναι ίδια, ωστόσο η Toyota φρόντισε να κάνει την Corolla ακόμη πιο hi-tech. Συγκεκριμένα, η ανανεωμένη Corolla επωφελείται από το τελευταίας γενιάς σύστημα multimedia της μάρκας που είναι σχεδιασμένο να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στον χρήστη και ενημερωσεις over-the-air. Στο κέντρο του ταμπλό θα υπάρχει πλέον μια μεγαλύτερη 10,5 ιντσών οθόνη, ενώ από τις μεσαίες εκδόσεις και πάνω, ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός, θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος 12,3 ιντσών και θα έχει τέσσερα διαφορετικά modes:  Casual, Smart, Sport και Tough.

Ο οδηγός μπορεί επίσης πλέον να δίνει περισσότερες φωνητικές εντολές στην ανανεωμένη Corolla για την λειτουργία του συστήματος multimedia ή τον έλεγχο των παραθύρων ενώ με την εφαρμογή MyT, ο οδηγός μπορεί μέσω του smartphone να ανοίγει το αυτοκίνητο ηλεκτρονικά, να ρυθμίζει την θερμοκρασία του κλιματισμού ή να μαθαίνει που είναι σταθμευμένο το όχημά του.

Η ανανεωμένη Corolla εξοπλίζεται τώρα με το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Toyota T-Mate που περιλαμβάνει το τελευταίας γενιάς πακέτο Toyota Safety Sense αλλά και νέα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Για παράδειγμα, νέο είναι το σύστημα Acceleration Suppression το οποίο αντιδρά όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει αυτόματα ενώ ο οδηγός κινείται με πολύ χαμηλή ταχύτητα, ενώ το Safe Exit Assist προειδοποιεί τον οδηγό ότι μια πόρτα του αυτοκινήτου ανοίγει και εμποδίζει την διέλευση ενός επερχόμενου οχήματος ή ποδηλάτου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
skoda