Πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, εμφανίζεται με κινητήρα τόσο μικρού κυβισμού, κάτι που αναμένεται να κάνει όσους αναλογίζονταν τους μεγάλους κυβισμούς της γερμανικής μάρκας... να το ξανασκεφτούν

Πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, εμφανίζεται με κινητήρα τόσο μικρού κυβισμού, κάτι που αναμένεται να κάνει όσους αναλογίζονταν τους μεγάλους κυβισμούς της γερμανικής μάρκας... να το ξανασκεφτούν.

Ανανεωμένο Audi A3

26.826 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2016)

Το πιο καλοπουλημένο Audi ανανεώνεται, δίνοντας έμφαση στην τόνωση του τεχνολογικού του χαρακτήρα, τόσο σε ό,τι αυτό έχει να κάνει με την εμφάνισή του, το εσωτερικό και τα συστήματα ασφαλείας του, όσο και με την ενίσχυση της γκάμας των μηχανικών του συνόλων.

What is new
Πιο high-tech εμφάνιση και εσωτερικό
Ανανεωμένη γκάμα κινητήρων από 1,0 λτ.
Με 310 άλογα το ανανεωμένο S3
Διαθέσιμο από το καλοκαίρι
Η Audi ανανεώνει το A3 δίνοντας έμφαση στα στοιχεία τεχνολογίας του, αλλά και στην αλλαγή της γκάμας των κινητήρων του, ώστε να του προσδώσει ακόμη περισσότερα στοιχεία για να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία στη μικρομεσαία κατηγορία. Παράλληλα, το γερμανικό μικρομεσαίο διατηρεί μια από τις ευρύτερες γκάμες στην κατηγορία, αφού διατίθεται σε 4 διαφορετικά αμαξώματα (3θυρο, 5θυρο-Sportback, σεντάν και κάμπριο) μαζί με επιλογές βενζίνης, diesel, υβριδικό αλλά και με φυσικό αέριο. 
Τέλος, η Audi προσφέρει και στο ανανεωμένο A3 τα πιο εξελιγμένα Συστήματα ασφαλείας, όπως π.χ. το νέο προσαρμοζόμενο Cruise Control, το οποίο στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο S tronic, μπορεί να επανεκκινήσει αυτόματα το αυτοκίνητο μετά από ένα σύντομο σταμάτημα. 
Πιο high-tech και στην εμφάνιση
Σχεδιαστικά, οι κύριες γραμμές του Audi A3 διατηρούνται, όμως υπάρχουν αρκετές αλλαγές κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα, που προσδίδουν στο μικρομεσαίο μοντέλο της Audi μια πιο high-tech εικόνα. Έτσι, για πρώτη φορά το A3 αποκτά νέα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα με πιο «αιχμηρή» σχεδίαση, αλλά και στάνταρ τους εξελιγμένους λαμπτήρες Xenon Plus με προαιρετική επιλογή τα πλήρως LED φώτα. 
Διαφορετική είναι και η μεγάλη γρίλια της μάσκας, που έχει πλατύνει και έχει αποκτήσει ακόμη πιο έντονες γωνίες, ενώ τις αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα ολοκληρώνει ο πιο σπορτίφ προφυλακτήρας. Στο υπόλοιπο αμάξωμα του ανανεωμένου Audi A3 διακρίνουμε τα «φρεσκαρισμένα» πίσω φωτιστικά και τον πιο σπορ διαχύτη, ενώ υπάρχουν πλέον 12 διαφορετικοί χρωματισμοί αμαξώματος, οι 5 εκ των οποίων είναι εντελώς νέοι.
Εμείς οδηγήσαμε το ανανεωμένο Audi A3 στην Γερμανία και τη Δευτέρα θα σας παρουσιάσουμε το σχετικό θέμα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw