Για πρώτη φορά, το κορυφαίο Ford Focus (μέχρι την έλευση του RS) θα διαθέτει και 2λιτρη diesel έκδοση πιθανότατα 184 ίππων.

Για πρώτη φορά, το κορυφαίο Ford Focus (μέχρι την έλευση του RS) θα διαθέτει και 2λιτρη diesel έκδοση πιθανότατα 184 ίππων.

Ανανεωμένο Focus ST και diesel

6.126 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2014)

Η Ford θα λανσάρει στο Goodwood Festival of Speed την ανανεωμένη εκδοχή του Focus ST, ένα αυτοκίνητο που εκτός από το 2λιτρο EcoBoost μοτέρ των 250 ίππων, θα φέρει μάλλον και το 2,0 TDCi diesel σύνολο των 184 ίππων.

H Ford θα κάνει αισθητή την παρουσία της στο φετινό Goodwood Festival of Speed, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 27 Ιουνίου. Εκεί, βλέπετε, εκτός από το 2015 Mustang, θα βρεθεί η ανανεωμένη εκδοχή του Focus ST, για το οποίο η Ford δημοσιοποίησε μία πρώτη teaser εικόνα και ένα προωθητικό video. Από όσα μπορούμε να εξάγουμε από τη φωτογραφία, το ανανεωμένο ST θα διαθέτει στενότερα φωτιστικά σώματα, με την εταιρεία να αναφέρει πως το όχημά της επωφελείται και αυτό από τη συνολική αναβάθμιση της «κανονικής» γκάμας του FocusFord αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την απόδοση του ανανεωμένου ST, ωστόσο ο 2λιτρος EcoBoost κινητήρας του θα συνεχίσει να αποδίδει 250 ίππους ισχύος και 360 Nm ροπής. Το μεγάλο νέο, όμως, είναι πως το κορυφαίο Focus θα διατίθεται και σε έκδοση diesel, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για το 2λιτρο TDCi σύνολο των 184 ίππων.Η Ford θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του φεστιβάλ να οδηγήσουν το ανανεωμένο ST, τουλάχιστον εικονικά, καθώς μέσω του Gran Turismo θα μπορούν να επιχειρήσουν την ανάβαση Goodwood Hill Climb. Κανονικός αγώνας θα γίνει με τον πρώην Stig, Ben Collins.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto