Στην παλέτα των χρωμάτων υπάρχουν πλέον 3 νέα χρώματα: Tomato Red, Champion Blue και Clean Slate.

Μηχανικά σύνολα πετρελαίου δεν έχουν συμπεριληφθεί στην γκάμα.

Το ανανεωμένο i20 εξοπλίζεται με έναν 1,2 λτ. βενζινοκινητήρα ατμόσφαιρας σε δύο εκδόσεις των 75 και 84 ίππων, συνδυασμένο με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Το μοντέλο δεν έχει υποστεί μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του στην καμπίνα.

Ανανεωμένο Hyundai i20

10.684 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

Το ελαφρώς φρεσκαρισμένο i20 παρουσίασε η Hyundai, προσφέροντας του πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας και διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του. Δείτε το.

Πρώτα ακολούθησε η παρουσίαση του στην Αuto Expo της Ινδίας και πλέον η Hyundai αποκάλυψε το ελαφρώς ανανεωμένο i20 και για την Ευρώπη.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, το μάτι πέφτει αμέσως στον πρόβολο και την γνωστή εξαγωνική κυψελοειδή γρίλια της μάρκας, που πλαισιώνεται από τον πλήρως ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Επιπλεόν, παρατηρούμε και κάποιες μικρότερης σημασίας διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα, τα οποία πλέον έχουν LED φώτα ημέρας, αλλά και στους προβολείς ομίχλης οι οποίοι πλέον είναι οβάλ, σε αντίθεση με τους τραπεζοειδούς σχεδίασης του απερχόμενου μοντέλου.

Στο πίσω μέρος, το αισθητικό φρεσκάρισμα είναι μεγαλύτερης έκτασης με προεξάρχον στοιχείο τον ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται η μαύρη πλαστική φάσα, όπως επίσης και τα νέα φωτιστικά σώματα. Επίσης, το πλαίσιο για την πινακίδα κυκλοφορίας έχει ανέβει ψηλότερα και βρίσκεται πλέον στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Πέραν αυτών, νέα είναι και τα σχέδια στις ζάντες ενώ το μοντέλο θα μπορεί να διατίθεται τόσο με πανοραμική οροφή όσο και με διχρωμία. Στην παλέτα των χρωμάτων υπάρχουν πλέον 3 νέες επιλογές: Tomato Red, Champion Blue και Clean Slate.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, το μοντέλο δεν έχει υποστεί μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του καθώς οι μόνες αλλαγές περιορίζονται σε κάποιες επιπλέον επιλογές στο τιμόνι και την μεγαλύτερη οθόνη 7 ιντσών της κεντρικής κονσόλας. Πλούσιος είναι ωστόσο ο τεχνολογικός εξοπλισμός, με το φρεσκαρισμένο i20 να λαμβάνει όλα τα συστήματα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο πακέτο SmartSense όπως σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση κινδύνου, high-beam assist κ.α

Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο i20 εξοπλίζεται με δύο μοτέρ βενζίνης, σε συνολικά τέσσερις εκδόσεις. Πρώτη επιλογή είναι ο 1.000άρης turbo με 100 ή 120 άλογα ιπποδύναμη σε συνεργασία με 5τάχυτο ή 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με την Hyundai να ανακοινώνει ακόμα ότι στην έκδοση των 100 ίππων θα προσφέρεται και το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων της εταιρείας. Η άλλη επιλογή είναι αυτή του μοτέρ των 1,2 λτ. βενζινοκινητήρα ατμόσφαιρας σε δύο εκδόσεις των 75 και 84 ίππων, συνδυασμένο με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Μηχανικά σύνολα πετρελαίου δεν έχουν συμπεριληφθεί στην γκάμα των μοτέρ, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί προς το παρόν αυτό το ενδεχόμενο από την κορεάτικη φίρμα.

SPRING SEAT
NISSAN