Η Jeep εξοπλίζει το ανανεωμένο Renegade με ελαφρώς ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα πορείας.

Στο πίσω μέρος οι διαφοροποιήσεις είνα μικρές.

Ανανεωμένο Jeep Renegade

7.649 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2018)

Tις πρώτες δύο εικόνες του ανανεωμένου Jeep Renegade που παρουσιάζεται σήμερα στο Τορίνο έδωσε στην δημοσιότητα η Jeep. Δείτε το.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση του μοντέλου, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η Jeep εξοπλίζει το ανανεωμένο Renegade με ελαφρώς ανασχεδιασμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα, ίδια με αυτά που είδαμε στο νέο Wrangler, ενώ το πλαίσιο στο οποίο είναι τοποθετημένα είναι πλεόν πιο τετραγωνισμένο. Ακόμα, οι μικροί στρογγυλοί προβολείς που βρίσκονταν χαμηλά στον προφυλακτήρα, αν και θα δίνουν το παρών και στο ανανεωμένο μοντέλο, θα μετακινηθούν πιο κοντά στο κέντρο. Στο πίσω μέρος, οι διαφοροποιήσεις είνα μικρές και περίορίζονται στα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα ενώ ακόμα παρατηρούμε ότι υπάρχει νέα μονή απόληξη του συστήματος εξάτμισης σε σχέση με την διπλή που είχε το προ-facelift μοντέλο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας, η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται από έναν 1.000άρη κινητήρα βενζίνης με απόδοση 120 ίππους αλλά και από ένα 1,3 λίτρων μοτέρ σε δύο εκδόσεις 150 και 180 ίππων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η οικογένεια κινητήρων του προηγούμενου Renegade θα μεταφερθούν και στην ανανεωμένη έκδοση. Το FCA Group έχει κάνει γνωστή πάντως την πρόθεση του να «κοπούν» σταδιακά οι diesel εκδόσεις από την γκάμα της.

Οι αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το ανανεωμένο Jeep Renegade αναμένεται να γίνουν γνωστές στο δεύτερο μισό αυτού του μήνα.

Toyota
test center