Την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Kia Ray, έκανε η εταιρεία.

Στο πίσω μέρος το Ray έχει επίσης εξοπλιστεί με έναν ανανεωμένο προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ένα νέο τιμόνι τριών ακτινών.

Oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ένα πακέτο για τα κατοικίδιά τους.

Ανανεωμένο Kia Ray (+vid)

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2017)

Την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Kia Ray, έκανε η εταιρεία. Δείτε περισσότερα για το μοντέλο.

Την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Ray, πραγματοποίησε η Kia, λίγους μήνες μετά την πρώτη την εμφάνιση του μοντέλου μέσω εικόνων τις οποίες είχε δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία.
 
Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, η ανανέωση γίνεται ορατή μέσω της αναθεωρημένης μάσκας που έχει πάρει θέση στο εμπρόσθιο μέρος, φιλοξενώντας στο κάτω μέρος τα κυκλικά φώτα ομίχλης, ενώ πιο πάνω έχουν πάρει θέση η αναμορφωμένοι προβολείς με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας.
 
Στο πίσω μέρος το Ray έχει επίσης εξοπλιστεί με έναν ανανεωμένο προφυλακτήρα, οπίσθια φωτιστικά σώματα και νέες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, ενώ υπάρχουν επιπλέον χρωματικές επιλογές που δημιουργούν αντίθεση, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν μεταξύ άλλων στην οροφή και στα καπάκια των πλαϊνών καθρεφτών.
Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ένα νέο τιμόνι τριών ακτινών, αλλά και ένα αναθεωρημένο επιλογέα ταχυτήτων με μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ το Ray προσφέρει επίσης ένα σύστημα ψυχαγωγίας μέσω μιας οθόνης επτά ιντσών.
 
Από κει και πέρα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ένα πακέτο για τα κατοικίδιά τους, το οποίο περιλαμβάνει αφαιρούμενο κλουβί, κάλυμμα πίσω καθίσματος και διαχωριστικό που χωρίζει την πρώτη και τη δεύτερη σειρά.
 
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις η Kia δεν έδωσε λεπτομέρειες, ωστόσο το μοντέλο θα διατίθεται στην αγορά της Νοτίου Κορέας, με έναν βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου που παράγει 78 ίππους. Τέλος να σημειώσουμε πως η τιμή του ξεκινά από τις 10.200 ευρώ περίπου.  

ELASTIKA 2024
vw