Ευχάριστο, ασφαλές και πλήρως ελεγχόμενο, το Mini Countryman Cooper S ALL4 στις στροφές φτιάχνει τη διάθεση του οδηγού του.

Ευχάριστο, ασφαλές και πλήρως ελεγχόμενο, το Mini Countryman Cooper S ALL4 στις στροφές φτιάχνει τη διάθεση του οδηγού του.

Στο δρόμο: Φτιάχνει τη διάθεση!

39.299 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2014)

Στο δρόμο το ανανεωμένο Mini Countryman Cooper S ALL4 διατηρεί αυτούσια την ακρίβεια, αμεσότητα και άκρως ασφαλή οδική συμπεριφορά, που χαρακτήριζε και το προ-ανανέωσης μοντέλο. Για αυτούς μάλιστα που αναζητούν περισσότερα, το κουμπί Sport έρχεται για να τονίζει την απόκριση στο γκάζι και να βαρύνει το τιμόνι, προσφέροντας μια άκρως σπορτίφ και κυρίως, fun-to-drive εμπειρία. Εξαιρετική είναι η λειτουργία της αυτόματης τετρακίνησης, η οποία δίνει τη δυνατότητα και για παιχνίδισμα με το πίσω μέρος στη στροφή, με τον οδηγό να διατηρεί σε κάθε περίπτωση τον έλεγχο. Η άνεση από την πλευρά της δεν θα λέγαμε ότι είναι από τα δυνατά σημεία του αυτοκινήτου, λόγω και της sport ρύθμισής, ενώ η μικρή απόσταση από το έδαφος (135 χλστ.) και τα χαμηλοπρόφιλα ελαστικά (225/45 R18), έρχονται για να ορίσουν τα όρια μόνο σε πολύ light εκτός δρόμου αναζητήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda