• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αν βάζαμε ένα τίτλο προκειμένου να χαρακτηρίσουμε το ανανεωμένο Renault Clio Sport Tourer αυτός θα ήταν «Φρεσκάρισμα» πρακτικότητας. Διαβάστε την αναλυτική μας δοκιμή.

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Renault Clio Sport Tourer διαθέτει μικρές αλλαγές σε σχέση με πριν.

Ανανεωμένο Renault Clio ST

20.876 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2017

Η ανανεωμένη γενιά του Renault Clio Sport Tourer συνδυάζει το στυλ με την πρακτικότητα σε ένα μοντέρνο στέισον αμάξωμα, που προσφέρει ένα μεγάλο πορτ-μπαγκάζ 443 λίτρων.

 
What is new
- Μικροαλλαγές στην εμφάνιση
- Πορτ-μπαγκάζ 443 λίτρων
- 1,5 diesel με 90 PS και χαμηλότερη κατανάλωση
- Από 16.310 ευρώ

+ Εμφάνιση, πρακτικότητα-όγκος πορτ-μπαγκάζ, οδική συμπεριφορά, άνεση
- Ορατότητα προς τα πίσω, απουσία 6ης σχέσης στο κιβώτιο

 
Η Renault λανσάρει στην ελληνική αγορά την ανανεωμένη έκδοση του Clio και μαζί της και το ανανεωμένο Clio Sport Tourer, το οποίο χωρίς να αλλάζει σημαντικά, συνεχίζει να συνδυάζει την πρακτικότητα ενός στέισον, με τον μοντέρνο χαρακτήρα του μικρού γαλλικού μοντέλου. Τιμολογιακά, το ανανεωμένο Renault Clio Sport Tourer με τον 1,5 dCi κινητήρα diesel των 90 ίππων της δοκιμής διατηρεί σε πολύ καλά επίπεδα την τιμή του (16.310 ευρώ με καλό εξοπλισμό). Το πιο πλούσιο Dynamic (μεταξύ άλλων διαθέτει και κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες κ.λπ.) κοστίζει 17.635 ευρώ.
 
Μοντέρνο στέισον
Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Renault Clio Sport Tourer διαθέτει μικρές αλλαγές σε σχέση με πριν, οι οποίες δεν αλλάζουν την έτσι κι αλλιώς μοντέρνα εικόνα του. Έτσι, στο εμπρόσθιο τμήμα τα φώτα έχουν ενσωματώσει τους προβολείς ημέρας που πριν ήταν πάνω στη γρίλια, ενώ έχουν αλλάξει οι θέσεις των προβολέων ομίχλης χαμηλά στον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πολύ πιο μικρές και αφορούν σε ένα μικρό «φρεσκάρισμα» των κρυστάλλων των φώτων και του διαχύτη στον προφυλακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ