Το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA θα προσφέρει ελαφρώς πιο γρήγορες επιδόσεις, από το υπάρχων μοντέλο.

Το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA θα προσφέρει ελαφρώς πιο γρήγορες επιδόσεις, από το υπάρχων μοντέλο.

Ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA με 300 άλογα

5.785 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2016)

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία, το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA θα έχει αυξημένη ιπποδύναμη, συγκριτικά με τον προκάτοχό του, η οποία θα αγγίζει τα 300 άλογα.

Η SEAT παρουσίασε επίσημα το ανανεωμένο Leon, λίγους μήνες πριν και υποσχέθηκε πως το η ανανεωμένη έκδοση CUPRA θα είναι ισχυρότερη από την υπάρχουσα έκδοση. Τελικά, σύμφωνα με αναφορές στη Μεγάλη Βρετανία, η νέα κορυφαία έκδοση του Leon θα διαθέτει με 300 άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αναλυτικότερα, το ανανεωμένο μοντέλο θα αποδίδει 10 άλογα παραπάνω σε σχέση με τον τωρινό πιο ισχυρό Leon CUPRA 290 των 290 ίππων, από τον 2λιτρο TSI κινητήρα του, αγγίζοντας τους 300 ίππους και προσφέροντας ελαφρώς πιο γρήγορες επιδόσεις. 
Όσον αφορά στο εμπορικό του ντεμπούτο αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη άνοιξη και εκτός από την 5θυρη και 3θυρη (Leon SC) έκδοση, θα το δούμε και πάλι σε στέισον, ένω για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 
Φυσικά, εκτός από την αύξηση της ισχύος, το ανανεωμένο SEAT Leon CUPRA θα έχει και με τις ίδιες σχεδιαστικές αλλαγές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις, με αυτές της υπόλοιπης σειράς, όπως τα διαφορετικά εμπρός LED φώτα, το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και τα νέα συστήματα ασφαλείας του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center