Ανανεωμένο Toyota Yaris Vs Ανταγωνιστών

Ανανεωμένο Toyota Yaris Vs Ανταγωνιστών

32.343 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2017)

Το να είσαι πρώτος στη δημοφιλέστερη κατηγορίας της αγοράς δεν είναι και εύκολο πράγμα, αφού συνεχώς δέχεσαι τα βέλη των υπολοίπων. Ας δούμε λοιπόν τι θα έχει να αντιμετωπίσει το ανανεωμένο Yaris από τους μνηστήρες της κορυφής και τα καλύτερα μοντέλα ανά τομέα.

Το Yaris είναι εδώ και 18 χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Όλα αυτά τα χρόνια μάλιστα και μετρώντας ήδη 3 γενιές, βελτιώνεται συνεχώς και αποκτά ό,τι χρειάζεται στις ανανεώσεις του για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτή η ανανέωση είναι η 2η που δέχεται σε αυτή τη γενιά. Αυτό δεν συνηθίζεται, όμως στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί μία έξυπνη κίνηση από την Toyota, γιατί γνωρίζοντας οι άνθρωποί της πως πρέπει να είναι συνεχώς up to date, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Εμείς, μάλιστα, θα τολμήσουμε να πούμε, πως ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που πολύ πιθανόν και άλλες εταιρείες να προχωρήσουν σε πιο σύντομες ανανεώσεις, περισσότερες δηλαδή από μία σε κάθε γενιά. 
 
Προκειμένου λοιπόν να δούμε πόσο up to date είναι το ανανεωμένο ιαπωνικό μοντέλο, το αντιπαραθέτουμε απέναντι στα πιο φρέσκα μοντέλα της αγοράς, αλλά και τους δύο καλύτερους στους 5 βασικότερους τομείς αξιολόγησης. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center