Toyota Yaris
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris

Οδική συμπεριφορά απέναντι σε Ford Fiesta και Peugeot 208

32.362 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2017)

Το ανανεωμένο Toyota Yaris έχει δεχθεί επεμβάσεις σε ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης με στόχο να γίνει πιο ευχάριστο οδηγικά αλλά και πιο άνετο. Στην πράξη και οι δύο αυτοί άξονες της οδικής του συμπεριφοράς ενισχύθηκαν και εμφανίζει πλέον και καλύτερη ποιότητα κύλισης. Το Yaris παραμένει ιδιαίτερα ευκολοδήγητο και ευχάριστο λοιπόν σε αστικές συνθήκες, αλλά και απόλυτα ικανό και σε εκτός πόλης κομμάτια ή στριφτερές διαδρομές.

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Vs Ford Fiesta 
Το Fiesta υπερτερεί του Yaris σε οδηγική αίσθηση και αποτελεσματικότητα, όντας πιο σφιχτό και πιο οδηγοκεντρικά εστιασμένο. Παράλληλα είναι και πιο παιχνιδιάρικο για όποιον επιθυμεί κατά τη διάρκεια μιας στροφής, προσφέροντας πάντα στον οδηγό του την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου. Συγκριτικά πάντως το Fiesta δεν είναι τόσο άνετο όσο το Yaris. 
 
Vs Peugeot 208
To έτερο κορυφαίο σε οδική συμπεριφορά αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας, είναι το Peugeot 208 το οποίο συνδυάζει καλύτερα από όλα την άνεση με τα δυναμικά χαρακτηριστικά μέσω της ρύθμισης της ανάρτησής του. Το 208 είναι ιδιαίτερα ευχάριστο λοιπόν οδηγικά, ενώ σε σχέση με το Yaris είναι πιο ομοιογενές ως σύνολο αλλά το Ιαπωνικό μικρό κερδίζει ξεκάθαρα στην καθημερινότητα με την ευελιξία του και την ευκολία του στην οδήγηση.

Ετυμηγορία
Το Yaris έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το προκάτοχό του ωστόσο και πάλι δεν έρχεται να «παίξει» το ρόλο του ατίθασου με σπορ στοιχεία μοντέλου της κατηγορίας. Πάντως, τα κάνει όλα καλά καλύπτοντας και με το παραπάνω τον οδηγό του, ενώ δεν έχει αντίπαλο. Αυτό του δίνει πλεονέκτημα καθώς απευθύνεται σε ευρύτερο κοινόστην καθημερινότητα.

Λανσάρισμα και τιμές
To ανανεωμένο Toyota Yaris διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τα 12.000 ευρώ (1,0 Cool). Το Yaris με τον νέο 1,5 λίτρων βενζινοκινητήρα που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον ξεκινά από τα 13.100 ευρώ (Live), τιμή που είναι εξαιρετική με βάση και τον εξοπλισμό του. Αυτός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επτά αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ESP, κλιματισμό, ράδιο CD, Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Toyota Safety Sense κ.α. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον 1,4 D-4D κινητήρα ξεκινά από τα 16.200 ευρώ στην αντίστοιχη έκδοση Live, ενώ το υβριδικό HSD ξεκινά από τα 16.690 ευρώ αλλά σε πιο πλούσια εξοπλιστικά έκδοση (Active) που την καθιστά και εκείνη εξαιρετική πρόταση. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN