Με το Cross up!, ολοκληρώνεται η ανανέωση του VW up!.

Με το Cross up!, ολοκληρώνεται η ανανέωση του VW up!.

Ανανεωμένο VW Cross up!

4.659 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2016)

Με την παρουσίαση του ανανεωμένου Cross up!, η Volkswagen ολοκληρώνει το ραφινάρισμα της «οικογένειας» up!. Δείτε τι αλλάζει στο «σκληροτράχηλο» γερμανικό μίνι.

Τρία και πλέον χρόνια μετά το λανσάρισμά του, έφτασε η στιγμή και για το Cross up! να δεχθεί μια ανανέωση, ακολουθώντας τη λογική που επικρατεί στις υπόλοιπες εκδόσεις του οχήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
H ανανέωση είναι ήπια και περιλαμβάνει νέα γρίλια στη μάσκα, καινούργιους προβολείς ομίχλης και νέα γραφικά στα εμπρός φωτιστικά σώματα. Τα πλευρικά φλας «μετακόμισαν» στους καθρέφτες, ενώ άλλαξαν και τα σχέδια των τροχών. Πειραγμένα είναι και κάποια από τα πλαστικά προστατευτικά, ενώ νέες είναι και οι ράγες οροφής.
 
Προστέθηκαν τρία νέα χρώματα για το αμάξωμα, τα savanna gold metallic, blueberry metallic και coral red. Πολλές είναι οι δυνατότητες εξατομίκευσης του οχήματος. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχουν αρκετά νέα πακέτα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το Roof Pack, όπου η οροφή βάφεται γκρι και τα πίσω παράθυρα γίνονται φιμέ.
 
Περνώντας στο εσωτερικό του ανανεωμένου Cross up!, συναντάμε δίχρωμο ταμπλό, στάνταρ δερμάτινο πακέτο, επενδύσεις καθισμάτων «cross» και πορτοκαλί φωτισμό. Οι δύο επιλογές για συστήματα infotainment που υπάρχουν στα υπόλοιπα up!, απαντώνται και στο Cross up!.
 
Δύο θα είναι και οι επιλογές σε κινητήρες, αμφότερες χωρητικότητας 1.000 κ.εκ. Η πρώτη είναι ατμοσφαιρική και έχει ισχύ 75 ίππων, ενώ η άλλη είναι η 1.0 TSI, με απόδοση 90 αλόγων. Και οι δύο εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, με την Volkswagen να ανακοινώνει μέση κατανάλωση 4,3 και 4,4 λτ./100 χλμ. αντίστοιχα, ενώ οι εκπομπές CO2 βρίσκονται στα 100-102 και 105 γρ./χλμ.
 
Η Volkswagen ξεκίνησε ήδη να δέχεται παραγγελίες στην Ευρώπη για το ανανεωμένο Cross up!, το οποίο στην πατρίδα του ξεκινάει από τα 14.250 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Audi