4 φωτογραφίες »

Τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων LED προβολείς.

Ανανεωμένο VW Tiguan

10.902 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2020)

Με πλήρως ανακαινισμένη καμπίνα, φρεσκαρισμένο πρόσωπο και πλήθος συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan έκανε το ντεμπούτο του.


Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό, το ανανεωμένο μικρομεσαίο SUV λαμβάνει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Golf 8ης γενιάς. Τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνουν LED προβολείς, μία μεγαλύτερη γρίλια, αλλά και ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς.
 
Αφήνοντας το εξωτερικό και περνώντας στην καμπίνα, συναντούμε τις περισσότερες αλλαγές. Το SUV διαθέτει ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, καθώς και μια επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί την οθόνη αφής του νέου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MIB3. Σε αυτά προσθέστε και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, ενώ προαιρετικά μπορεί επιλεγεί οθόνη 10 ιντσών. Οι επιλογές στην ταπετσαρία αποτελούνται από ύφασμα (στάνταρ), ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του δέρματος.
 
Παράλληλα διαθέσιμη είναι και η νέα σουίτα ασφαλείας «Travel Assist», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προσαρμοζόμενο cruise control με σύστημα stop-and-go, αλλά και το σύστημα lane-keep assist.
 
Κάτω από το καπό θα συνεχίσει να βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων με ισχύ 187 ίππων και 300 Nm ροπής. Τέλος στην αγορά της Ευρώπης θα διατεθεί και το «καυτό» Tiguan R με 320 ίππους, αλλά και το plug-in hybrid με 245 άλογα.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda