Ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru.

Ανανεωμένο VW Touareg: Έρχεται μέσα στο 2022 πιο στιλάτο από ποτέ

6.459 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Το ανανεωμένο Touareg αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2022 με ίδια γκάμα κινητήρων αλλά με ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση που θα το κάνει πιο μουράτο και κομψό.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει

Το πρώτο Touareg (το όνομα του μοντέλου προήλθε από την αφρικανική φυλή των Τουαρέγκ, με σκοπό να τονιστούν οι σκληροτράχηλες εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου) παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2002 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι και πλέον βρίσκεται στην τρίτη του γενιά, η οποία έκανε πρεμιέρα το Μάρτιο του 2018.

Τώρα, έρχεται η ώρα για να έρθει η ανανεωμένη του έκδοση και το kolesa.ru παρουσίασε δύο ψηφιακές εικόνες που δείχνουν ποιες είναι οι αλλαγές που θα μπορούσε να φέρει μαζί της.


Ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru.

Ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο μουράτο και μοντέρνο

Όπως προκύπτει από τις εικόνες που βλέπετε πιο πάνω και τις τελευταίες πληροφορίες, το ανανεωμένο Touareg θα λάβει μεγαλύτερη γρίλια, ανασχεδιασμένους προβολείς και διαφορετικό προφυλακτήρα. Στο πλάι, δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές ενώ πίσω περιμένουμε να δούμε νέα γραφικά LED για τα φωτιστικά σώματα, μικρές αλλαγές στην σχεδίαση του προφυλακτήρα και καινούριες απολήξεις εξάτμισης.

Σε βενζίνη, diesel αλλά και Plug-in υβριδικό

Όσον αφορά στα κινητήρια σύνολα που θα βρεθούν κάτω από το καπό του ανανεωμένου Touareg, δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Αυτό σημαίνει πως το γερμανικό SUV θα συνδυάζεται για μια ακόμη φορά με ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά δεν πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση αν δούμε να προστίθεται μια Plug-in υβριδική έκδοση, εκτός του Touareg R των 462 ίππων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto