Πολυετή συμβόλαια υπέγραψαν με την Hyundai οι Thierry Neuville και Ott Tanak.

Ανανέωσαν με τη Hyundai οι Neuville και Tanak

2.354 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Στην ανανέωση των συμβολαίων τους με τη Hyundai Motorsport προχώρησαν οι Thierry Neuville και Ott Tanak, οι οποίοι υπέγραψαν νέα πολυετή συμβόλαια, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ομάδα του WRC.

Με τα αυτοκίνητα της Hyundai θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο WRC και πέραν του 2021, οι Thierry Neuville και Ott Tanak. Όπως ανακοίνωσε η Hyundai Motorsport, αμφότεροι υπέγραψαν νέα πολυετή συμβόλαιο με ισχύ από 2022 και έτσι οι δύο φορές πρωταθλητές των κατασκευαστών θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους δύο γρήγορους και ταλαντούχος οδηγούς.
 
Μάλιστα μετά από αυτή την κίνηση η ομάδα σκοπεύει να ρίξει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην εξέλιξη του νέου αγωνιστικού πρωτότυπου που βασίζεται στο οδικό Hyundai i20 N, το οποίο θα εισέλθει σε δοκιμαστικά φάση στο εγγύς μέλλον. Οι δύο οδηγοί θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος σε αυτή την εξέλιξη, αφού θυμίζουμε πως όλες οι ομάδες του WRC ετοιμάζονται να περάσουν στην υβριδική εποχή.
 
Μιλώντας για το νέο συμβόλαιο ο Βέλγος, Thierry Neuville είπε μεταξύ άλλων: «Η πρόθεσή μου ήταν να συνεχίσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ με τη Hyundai Motorsport και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα, που έγινε δεύτερη οικογένειά μου. Εκτός από το γεγονός ότι αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά μαζί τους, η αποφασιστικότητα και το κίνητρο τους για τη νίκη με έπεισαν να συνεχίσω αυτό το φανταστικό ταξίδι, που ξεκινήσαμε μαζί, πριν από 7 περίπου χρόνια».
 
Από τη μεριά του ο Εσθονός, Ott Tanak είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τη Hyundai Motorsport. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή του WRC, καθώς πάμε στους υβριδικούς κανονισμούς και αυτό σημαίνει πως όλοι θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Η Hyundai Motorsport έχει τεράστια γνώση και εμπειρία σε υβριδικές και ηλεκτρικές τεχνολογίες, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο όταν ξεκινήσουμε την εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου. Ανυπομονώ για τη νέα εποχή του WRC, όμως έχουμε δουλειά και φέτος, ώστε να αποχαιρετήσουμε την παρούσα γενιά του WRC με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

NEO TRAFIC
skoda