Στο εξωτερικό παρατηρείται νέα σχεδιαστική γραμμή, σε ολόκληρο το αμάξωμα, με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και πολλές ακόμη λεπτομέρειες.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εξωτερικό παρατηρείται νέα σχεδιαστική γραμμή, σε ολόκληρο το αμάξωμα, με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και πολλές ακόμη λεπτομέρειες.

Ανανέωση για VW Up!

4.850 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2016)

Ανακοινώθηκε από την Volkswagen η ανανεωμένη έκδοση του «μικρού» της Up!, το οποίο έρχεται με πιο «άγριες» διαθέσεις, για... γρήγορες μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο.

Φαίνεται πως μαζί με την ανεβασμένη θερμοκρασία του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα και για το VW Up! να γίνει «καυτό» με το facelift το οποίο δέχτηκε, που εκτός από ανανεώσεις στο εξωτερικό, έχει δεχτεί και επέκταση στην γκάμα των μηχανικών συνόλων που το εξοπλίζουν.
Στο εξωτερικό παρατηρούμε τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, τα νέα εμπρός φωτιστικά σώματα με τους LED προβολείς ημέρας, τις νέες ζάντες 17 ιντσών, που εκτός από την πιο σπορ εμφάνιση προσφέρουν και μεγαλύτερη σταθερότητα, τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος και τέλος, το νέο αεροδυναμικό διαχύτη που προσφέρει μεγαλύτερες τιμές κάθετων δυνάμεων στο μικρό και ελαφρύ Up!.
Οι ανανεώσεις στον σχεδιασμό έχουν επεκταθεί και στο εσωτερικό του μοντέλου το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο με 10 διαφορετικά σχέδια στο ταμπλό, κρυφό φωτισμό, νέα καθίσματα αλλά και τριάκτινο τιμόνι, που προσδίδει πιο σπορτιφ χαρακτήρα. Το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων έχει οθόνη 5,5 ιντσών και ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας με το smartphone σας. Επίσης η VW διαθέτει στον προαιρετικό εξοπλισμό και αντιαλεργικό φίλτρο καμπίνας, ένα στοιχείο εξοπλισμού που όλο και περισσότερες εταιρίες βάζουν στην αγορά, αντιλαμβανόμενες την αξία του.
Η παλέτα των μηχανικών συνόλων έχει ανανεωθεί και αυτή και πλέον περιλαμβάνει τις δυο εκδόσεις του ατμοσφαιρικού τρικύλινδρου ατμοσφαιρικού των 1,0 λτ. με απόδοση 60 και 75 ίππων και τη νέα προσθήκη του 1.000άρη turbo TSI κινητήρα 1,0 λτ. απόδοσης 90 ίππων με 160 Νm ροπή. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι εκδόσεις θα συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, ενώ για τις ατμοσφαιρικές θα υπάρχει και η προαιρετική επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου 5 ταχυτήτων.
Τέλος,σε ότι αφορά τις επιδόσεις του ανανεωμένου VW Up! με τον τουρμπάτο 1.000άρη κινητήρα χρειάζεται κάτω από 10 δλ. για τα 0-100 χλμ./ώρα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 185 χλμ./ώρα, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας η μικτή κατανάλωση του βρίσκεται στα 4,4 λτ. ανά 100 χλμ. Προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πότε θα κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο στην Ελλάδα, όπως επίσης και για το κόστος κτήσης του.

Νέα προσθήκη αποτελεί ο 1.000άρης turbo TSI κινητήρας 1,0 λτ. απόδοσης 90 ίππων με 160 Νm ροπή.

Νέα προσθήκη αποτελεί ο 1.000άρης turbo TSI κινητήρας 1,0 λτ. απόδοσης 90 ίππων με 160 Νm ροπή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center