• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές περιορίζονται στο μαύρο, πλέον, χρώμα των «νεφρών» της BMW και στα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω μέρος συναντάμε επένδυση χρωμίου στην εξάτμιση και, όπως και μπροστά, τα φωτιστικά σώματα έχουν σκουρύνει.

Ανανέωση για τη BMW Σειρά 1

Διαβάστηκε από 4448 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2017

Η BMW ανακοίνωσε την ανανέωση του μικρότερου μοντέλου στη γκάμας της, της Σειράς 1, πραγματοποιώντας κάποιες πολύ μικρές αλλαγές οι οποίες όμως εκσυγχρονίζουν το εισαγωγικό μοντέλο των Βαυαρών.

 
Μαζί με την ανανέωση της πιο σπορ Σειράς 2 ανανεώθηκε και η Σειρά 1 λαμβάνοντας μικρές στυλιστικές βελτιώσεις, χωρίς όμως κάτι αξιοσημείωτο, καθώς οι αλλαγές περιορίζονται στους νέους τροχούς και στα δύο νέα χρώματα: Seaside Blue και Sunset Orange.
 
Για να αντισταθμίσει την έλλειψη αλλαγών, η BMW παρουσιάζει τρεις νέες ειδικές εκδόσεις - Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow και M140i Edition Shadow - που έχουν μαύρο περίγραμμα φώτων, μαύρους αεραγωγούς στη γρίλια και ελαφρώς σκούρα φωτιστικά σώματα.
 
Μεγαλύτερες αλλαγές βλέπουμε στο εσωτερικό, καθώς οι σχεδιαστές προσέθεσαν έναν νέο πίνακα οργάνων και ανανεωμένη κεντρική κονσόλα  στην οποία βρίσκονται και οι θήκες για τα ποτήρια οι οποίες όταν δε χρησιμοποιούνται καλύπτονται από ειδικό κάλυμμα και μπορεί ο χώρος που δημιουργείται να χρησιμοποιηθεί για να ακουμπήσει κάποιος μικροαντικείμενα. Με μια πιο προσεκτική ματιά βλέπουμε ότι έχει αλλάξει ελαφρώς ο σχεδιασμός των οπών εξαερισμού, έχουν προστεθεί κάποιες λεπτομέρειες χρωμίου και νέες μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις. Ολοκληρώνοντας την ανανέωση του μοντέλου, υπάρχουν νέες διαθέσιμες επιλογές για το εσωτερικό και την ταπετσαρία του αυτοκινήτου.
Σε ό,τι αφορά την τεχνολογία που ενσωματώνει η ανανεωμένη έκδοση της Σειράς 1, οι οδηγοί θα βρουν αναβαθμισμένο σύστημα iDrive καθώς και οθόνη αφής 8,8 ιντσών στο εξοπλιστικό πακέτο Professional Navigation. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να προσθέσουν WiFi hotspot που υποστηρίζει έως δέκα συσκευές.
 
Κάτω από το καπό τα διαθέσιμα μηχανικά σύνολα θαείναι πέντε βενζίνης και τέσσερα πετρελαίου. Στους κινητήρες βενζίνης συναντάμε τον γνώριμο των 1.5 λτ. με απόδοση 109 και 136 ίππων, τον δίλιτρο με αποδόσεις 184 και 224 ίππων και στην έκδοση M συναντάμε τον κινητήρα των 3.0 λτ. ο οποίος προσφέρει ισχύ 340 ίππων. Οι κινητήρες πετρελαίου ξεκινάνε από τα 1.5 λτ. με 116 ίππους και μετά ανεβαίνουν στα 2.0 λτ. με ισχύ 150, 190 και στην ισχυρότερη εκδοχή του, 224 ίππους.

Η ανανεωμένη Σειρά 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.