Την ανανεωμένη έκδοση του Tivoli για την αγορά της Κορέας παρουσίασε επίσημα η SsangYong.

Στο πίσω μέρος, μια εσοχή ακριβώς πάνω από το σημείο που είναι τοποθετημένη η πινακίδα κυκλοφορίας.

Μπαίνοντας στη καμπίνα οι επιβάτες θα βρουν ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Ανανεώθηκε το SsangYong Tivoli

3.181 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2019)

Την ανανεωμένη έκδοση του Tivoli για την αγορά της Κορέας παρουσίασε επίσημα η SsangYong.

Το ανανεωμένο crossover, εξοπλίστηκε με μια νέα εμπρόσθια όψη που διαθέτει μια αναθεωρημένη μάσκα και ανασχεδιασμένους προβολείς. Ωστόσο οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο κάτω μέρος του προβόλου, όπου το μοντέλο υιοθετεί έναν οριζόντια τοποθετημένο αεραγωγό, αλλά και ένα τρίο φώτων ομίχλης στις δύο άκρες του προφυλακτήρα.
 
Οι αλλαγές στο styling είναι λιγότερο αισθητές στο πίσω μέρος, ωστόσο το μοντέλο φέρει ένα νέο προφυλακτήρα. Παράλληλα διαφορετική σχεδίαση έχει και η πίσω πόρτα, η οποία πλέον διαθέτει μια εσοχή ακριβώς πάνω από το σημείο που είναι τοποθετημένη η πινακίδα κυκλοφορίας.
 
Μπαίνοντας στη καμπίνα οι επιβάτες θα βρουν ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και ένα πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που συνοδεύεται από οθόνης 9 ιντσών. Παράλληλα ανανεωμένος είναι και ο σχεδιασμός του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, σε αντίθεση με το οικείο τιμόνι που φιλοξενεί αρκετά μπουτόν.
 
Η SsangYong δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για το μοντέλο, ωστόσο στην αγορά της Κορέας θα προσφερθεί με ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.5 λίτρων που υπόσχεται να προσφέρει «ισχυρή απόδοση», σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κορεάτες. Η εταιρεία δεν ανέφερε προδιαγραφές, αλλά το Tivoli θα προσφέρεται και με πετρελαιοκινητήρα.
 
Το ανανεωμένο SsangYong Tivoli θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και η τιμολόγησή του στην αγορά της Νοτίου Κορέας θα ξεκινά από τα 16.680.000 won (δηλαδή περίπου 12.519 ευρώ). Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται προπαραγγελίες με αυτούς που θα κάνουν κράτηση πριν από τις 4 Ιουνίου να λαμβάνουν ένα ειδικό t-shirt Tivoli.

Mercedes
test center