Aξιοπιστία και ευκολία μετακίνησης εντός και εκτός της πόλης είναι τα βασικά στοιχεία του Chevrolet Aveo προηγούμενης γενιάς.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aξιοπιστία και ευκολία μετακίνησης εντός και εκτός της πόλης είναι τα βασικά στοιχεία του Chevrolet Aveo προηγούμενης γενιάς.

Aνετος «αστός»

7.848 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2011)

Το Chevrolet Αveo αποτελεί μια οικονομική και αξιόπιστη επιλογή στα μεταχειρισμένα,ενώ προσφέρει καλή άνεση και διαθέτει ικανοποιητικής απόδοσης 1.200άρη κινητήρα.

Κινητήρας Ο 8βάλβιδος κινητήρας των 1,2 λίτρων είναι σε θέση να κινήσει με άνεση το αυτοκίνητο στην πόλη, καθώς εμφανίζει καλή ροπή από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας. Στον ανοιχτό δρόμο, γίνεται έντονα αισθητή η μακριά 5η ταχύτητα, καθώς είναι επιτακτικό το κατέβασμα σε 4η ταχύτητα ακόμα και όταν ο δρόμος έχει μικρή ανηφορική κλίση.

Στο δρόμο, διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης.

Στο δρόμο, διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οδική συμπεριφορά
To μικρό Chevrolet προσφέρεται κυρίως για όσο το δυνατόν πιο άνετες μετακινήσεις, λόγω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του. Στον ανοιχτό δρόμο, η σταθερότητά του ικανοποιεί σε λογικούς ρυθμούς, ενώ στις στροφές, οι κλίσεις του αμαξώματος είναι σχετικά τονισμένες. Το τιμόνι με την υδραυλική υποβοήθηση, προσφέρει επαρκή πληροφόρηση στα χέρια του οδηγού, αλλά μέτρια αμεσότητα και τα φρένα ικανοποιούν.

Εσωτερικό - Χώροι
Στο θάλαμο των επιβατών, η σχεδίαση είναι λιτή και η ποιότητα συναρμογής και ποιότητας των σκληρών πλαστικών ικανοποιεί. Στο πίσω τμήμα του εσωτερικού, 2 ενήλικα άτομα με κανονικό ανάστημα δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τον προσφερόμενο χώρο για τα γόνατά τους, ενώ επαρκής είναι και ο "αέρας" για τα κεφάλια. Αρκετά καλό είναι και το εσωτερικό πλάτος στο πίσω κάθισμα. Όμως, τα 220 λίτρα χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ είναι λίγα για την κατηγορία.

Μεταπωλητική αξία
Σε σχετικά καλά επίπεδα κυμαίνεται η μεταπωλητική αξία του μοντέλου, λόγω του αστικού χαρακτήρα του και της χαμηλής τιμής του ως μεταχειρισμένο.

Value for Money
Απλά καλή είναι η σχέση τιμής - αξίας του Aveo μιας και ο εξοπλισμός του διέθετε μόνο τα βασικά στον τομέα ασφάλειας και άνεσης.

Τop 5 ανταγωνιστές
Hyundai Getz 1,1
Fiat Punto 1,2
Daihatsu Sirion 1,0
Citroen C3 1,1
Nissan Micra 1,2

Τιμή αγοράς 2006:9.500 ευρώ
Τιμή αγοράς 2011:4.900 ευρώ
Τιμή πώλησης 2011:5.600 ευρώ

+ ¶νεση, Xώροι επιβατών, Aξιοπιστία
- Ρεπρίζ, Xώρος αποσκευών, Oδηγική αίσθηση

&&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&&
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κυβισμός (κ.εκ.)
1.150
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.)
76/5.360
Ροπή (Nm/σ.α.λ.)
111/4.210
0-100 χλμ./ώρα (δλ.)
15,5
60-100 χλμ./ώρα με 4η (δλ.)
16,2
80-120 χλμ./ώρα με 5η (δλ.)
31,9
Τελ. ταχύτητα (χλμ./ώρα)*
157
Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)*
6,6
Bάρος (κιλά)
1.085
*Εργοστασιακές τιμές


&&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&&
Εξοπλισμός
ABS
σ
Αερόσακοι οδηγού/συνοδηγού
σ/π
Πλευρικοί αερόσακοι
π
Ηλεκτρ. μπροστινά παράθυρα
π
Air condition
σ
Υποβοήθηση τιμονιού
σ
Ηλεκτρ. καθρέπτες
π
Κεντρικό κλείδωμα
π
Ηχοσύστημα
σ
Ζάντες αλουμινίου
π
σ: στάνταρ, π: προαιρετικός, -: δε διατίθεται
&&&&
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw