Σημαντικές υλικές ζημιές προξένησε σε μια Ferrari 812 Superfast ο απρόσεκτος ιδιοκτήτης της, τρακάροντας το ιδιαίτερο μοντέλο σε έναν αμπελώνα.

Αντί για εκδήλωση πήγε συνεργείο

2.535 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2018)

Σημαντικές υλικές ζημιές προξένησε σε μια Ferrari 812 Superfast ο απρόσεκτος ιδιοκτήτης της, τρακάροντας το ιδιαίτερο μοντέλο σε έναν αμπελώνα. Δείτε τι έγινε

¶σχημη ήταν η κατάληξη που είχε μια εκδήλωση βράβευσης γύρω από τον αυτοκινητιστικό κλάδο που διοργανώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία στιγματίστηκε αρνητικά από δύο ατυχήματα.  
 
Όπως αποτυπώνεται στην φωτογραφία που μπορείτε να δείτε στο πάνω μέρος της σελίδας, μία Ferrari 812 Superfast η οποία είχε ενεργή συμμετοχή σε κάποια από τις υποστηρικτικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα δεν κατάφερε να φύγει όπως ήρθε. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκε να έχει τρακάρει μετωπικά σε ένα δέντρο ακριβώς δίπλα από ένα αμπελώνα.
Όπως μπορούμε να διακρίνουμε η ζημιά στο εμπρόσθιο μέρος του ιταλικού supercar φαίνεται να είναι σημαντική, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο δεν έχει επηρεαστεί από τη σύγκρουση.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε στη Napa Valley συνέβη και ένα ακόμα ατύχημα, το οποίο σύμφωνα με τα μέσα της περιοχής είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρεις από τους διοργανωτές. Συγκεκριμένα σε μία μετωπική σύγκρουση όπου πρωταγωνίστησαν μία Mustang Bullitt και ένα Honda, τρεις από τους διοργανωτές που επέβαιναν στην Bullitt και δύο επιβάτες του Honda έφυγαν με σοβαρά τραύματα από το σημείο του ατυχήματος και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.         

Mercedes
test center