Φωτογραφία του 29χρονου.

Η απίστευτη δικαιολογία 29χρονου για υπερβολική ταχύτητα

4.218 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2019)

Δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα οι Αρχές αλλά ούτε και η γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο...

Απλή ήταν η δικαιολογία του 29χρονου Gabriel Molina όταν αυτός συνελήφθη στην Florida των ΗΠΑ με την κατηγορία της απρόσεκτης και επικίνδυνης οδήγησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το τοπικό αστυνομικό τμήμα έλαβε πληροφόρησης ότι μια Ferrari κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε τοπικό αυτοκινητόδρομο. Λίγο αργότερα και ενώ ο αστυνομικός Robert Dosh που βρισκόταν κοντά για περιπολία ενημερώθηκε για το περιστατικό, είδε την Ferrari να τον προσπερνά με 120 χλμ./ώρα από την κεντρική λωρίδα ενώ όταν άρχισε να τον κυνηγά, ο Molina επιτάχυνε στα 160 χλμ./ώρα και εξαφανίστηκε.
 
Ύστερα από κάποιες ώρες όμως, ύστερα από πληροφορίες που δόθηκαν στις Αρχές, ο οδηγός συνελήφθη σε πρατήριο καυσίμων που είχε επισκεφτεί. Ο Μοlina δεν έφερε αντίσταση αλλά όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κάποια δικαιολογία, ο οδηγός αποκρίθηκε: «To αυτοκίνητο είναι Ferrari και πηγαίνει γρήγορα»!

Η γυναίκα που είχε μαζί του μάλιστα δεν φάνηκε να στηρίζει τον φίλο της όταν ανακρίθηκε από τις Αρχές, αφού δήλωσε πως όχι μόνο ο οδηγός είδε ότι τον κυνηγούσε η Αστυνομία αλλά και όταν του είπε να σταματήσει, αυτός αρνήθηκε να το κάνει.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μοlina κατηγορείται για παράβαση του ΚΟΚ καθώς αποκαλύφθηκε πως έχει στο ιστορικό του άλλες εννέα καταγεγραμμένες παραβάσεις.
 

Toyota
test center