Απίστευτο είναι αυτό το VW Golf GTI TCR. Το σχέδιο είναι του Βρετανού Khyzil Saleem.

Απίστευτο είναι αυτό το VW Golf GTI TCR. Το σχέδιο είναι του Βρετανού Khyzil Saleem.

Απίστευτο VW Golf

6.212 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2016)

Πριν λίγο καιρό η VW παρουσίασε το Golf GTI TCR, το οποίο έχει αγωνιστικές καταβολές. Αυτή τη φορά θα το δούμε με απίστευτο body kit δημιουργός του οποίου είναι ο Βρετανός Khyzil Saleem.

Η Volkswagen γιόρτασε την 40η επέτειο του Golf GTI, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων και το Golf GTI TCR σε πρότυπα αγωνιστικού αυτοκινήτου. 
Δεδομένου του σκοπού του, το μοντέλο έχει εξοπλιστεί με ένα αεροδυναμικό φαρδύ kit αμαξώματος που περιλαμβάνει, νέο εμπρός προφυλακτήρα με ανθρακονημάτινες αεροδυναμικές λεπτομέρειες, καπό με αεραγωγούς και εκτεταμένους θόλους τροχών. Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει επίσης καινούργια μαρσπιέ και σπορ πίσω προφυλακτήρα, όπως επίσης και μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα.
Να θυμίσουμε πως κάτω από το καπό του κρύβεται ο τετρακύλινδρος δίλιτρος κινητήρας του Golf R, που μετά από μερικά «πειράγματα», παράγει 330 άλογα με απίστευτη ροπή 410 Nm, δηλαδή 14 άλογα και περίπου 30Nm περισσότερα από το Golf R. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 5,2 δευτερόλεπτα και η βελόνα του κοντέρ σταματάει στα 230 χλμ/ώρα. Φρενάρει με αεριζόμενες δισκόπλακες 362 χιλιοστών μπροστά και 310 χιλιοστών πίσω με δαγκάνες αλουμινίου, οι οποίες γεμίζουν τις αγωνιστικές ελαφριές ζάντες 18 ιντσών. 
Το σχέδιο που βλέπουμε εδώ είναι του Βρετανού Khyzil Saleem ο οποίος λέει πως έχει εμπνευστεί από τη Ferrari Testarossa. Σας αρέσει το σχέδιό του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center