Από τα έγκατα της γης στην κορυφή του Pikes Peak!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από τα έγκατα της γης στην κορυφή του Pikes Peak!

2.099 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2022)

Από τα έγκατα της γης, μέσα σε ένα ορυχείο έως και την κορυφή του Pikes Peak οδηγήθηκε μία ηλεκτρική Porsche Taycan Cross Turismo, καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ Γκίνες (Guinness Record).

Ιδιαίτερο αλλά εντυπωσιακό το ρεκόρ της Taycan Cross Turismo

Ένα ιδιαίτερο ρεκόρ Γκίνες πέτυχε η Porsche Taycan Cross Turismo, η οποία κατέκτησε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη αλλαγή υψομέτρου που έχει επιτευχθεί ποτέ από ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μπορεί το εν λόγω ρεκόρ να ακούγεται κάπως... περίεργο, περίεργα όμως είναι όλα όσα κατόρθωσε να κάνει το ηλεκτρικό μοντέλο για να φτάσει στον τελικό του στόχο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεκίνησε από ορυχείο και έφτασε στο τέλος του Pikes Peak

Τι κατάφερε να κάνει; Χάρη σε μία ομάδα ανθρώπων που αποτέλεσε την ραχοκοκαλιά του όλου επιτεύγματος η Porsche Taycan Cross Turismo διέσχισε έξι πολιτείες των ΗΠΑ σε μία κατακόρυφη απόσταση λίγο πάνω από 3 μίλια (4.842,967 μέτρα). Το σημείο εκκίνησης του ταξιδιού ήταν το Eagle Mine, το οποίο είναι ένα ορυχείο νικελίου και χαλκού και είναι στην πραγματικότητα το μοναδικό ορυχείο στις ΗΠΑ όπου ένα αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί σε μεγάλο βάθος.

Σχεδόν 34 ώρες χρειάστηκε για να τα καταφέρει

Χάρη στις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την ανυψωμένη ανάρτησή του σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, η Porsche Taycan Cross Turismo πέρασε μέσα από μία σήραγγα σε βάθος 540,8 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. 33 ώρες και 48 λεπτά αργότερα, η ομάδα έφτασε στον τελικό της προορισμό στην κορυφή των 4.302 μέτρων του Pikes Peak στο Κολοράντο, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή που στην ουσία ξεκίνησε από τα έγκατα της γης και έφτασε στο σημείο όπου τερματίζουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην ανάβαση του Pikes Peak. Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING APRILIOS
skoda