Από το smart EQ στην EQS, η Mercedes-Benz έχει μια πλήρη ηλεκτρική οικογένεια
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από το smart EQ στην EQS, η Mercedes-Benz έχει μια πλήρη ηλεκτρική οικογένεια

40.143 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2021)

Η εταιρεία με τα περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα, η Mercedes-Benz, αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο. Τα κορυφαία προϊόντα και οι προηγμένες τεχνολογίες συναντούν ηλεκτρικά μοντέλα για κάθε είδος μετακίνησης, από το ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης smart EQ και την υπερπολυτελή ναυαρχίδα EQS μέχρι τα EQE, EQB και EQG Concept που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

Βαδίζοντας ολοένα και πιο γρήγορα στην εποχή της πλήρους ηλεκτροκίνησης η Mercedes-Benz διευρύνει την πλούσια γκάμα της με μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος premium μοντέλα. Στα ήδη υπάρχοντα high-tech αυτοκίνητα έρχονται να προστεθούν τρία ακόμη e-cars, τα EQE, EQB και EQG Concept που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου. Την ίδια στιγμή, state-of-the-art τεχνολογίες φόρτισης και κατανάλωσης διασφαλίζουν κορυφαία οδηγική απόλαυση και άνεση, πάντοτε υπό το πρίσμα της ασφαλούς οδήγησης που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Νέα EQS, το πιο αεροδυναμικό μοντέλο παραγωγής στον κόσμο!
Στην πρώτη θέσης της εκλεκτής αυτής λίστας βρίσκεται, φυσικά, η νέα EQS. Η πρώτη ηλεκτρική λιμουζίνα είναι ένα... προεδρικό μοντέλο με υπερπολυτελείς ανέσεις, η οποία συνδυάζει μεγάλη αυτονομία κίνησης και high-tech προδιαγραφές καμπίνας. Δυναμική και επιβλητική σχεδιαστικά, η EQS πρωτοπορεί με ένα εντυπωσιακό στο μάτι αλλά και στην ουσία αποτέλεσμα, αφού ο αεροδυναμικός συντελεστής της φτάνει στο Cd 0,20, καθιστώντας την το πιο αεροδυναμικό μοντέλο παραγωγής της αυτοκίνησης!
Στο premium εσωτερικό οι προβολείς πέφτουν αβίαστα στο σύστημα MBUX Hyperscreen, την κινηματογραφικών διαστάσεων υπεροθόνη OLED υψηλής ευκρίνειας 56 ιντσών που ικανοποιεί κάθε επιθυμία χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και το «έξυπνο» λογισμικό της. Όσον αφορά τις τεχνικές λεπτομέρειες της νέας EQS, προσφέρει αυτονομία έως 770 χλμ., έχει ονομαστική ισχύ 523 ίππων και στάνταρ τετραδιεύθυνση με γωνία είτε 4,5 μοιρών ή 10 μοιρών που σημαίνει ότι είναι και σούπερ ευέλικτη κατά την κίνησή της.
Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green