Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη αποκάλυψη της νέας Toyota Supra, η Toyota Racing Development πραγματοποίησε το ντεμπούτο του πρωτότυπου GR Supra Performance Line Concept TRD.

Η νέα Supra TRD Concept παρέχει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της κανονικής Supra μια σαφή εικόνα του τρόπου με τον οποίο μπορούν να αναβαθμίσουν τα σπορ αυτοκίνητα τους.

Η έκδοση TRD της πέμπτης γενιάς Supra παίρνει εμπρός σπόιλερ.

Το πίσω μέρος λαμβάνει και αυτό με τη σειρά του αεροδυναμικά στοιχεία στα πλάγια, αλλά και μία αεροτομή προκειμένου να φέρει «ισορροπία» στο όχημα.

Τέλος, η Toyota GR Supra Line Concept TRD συνοδεύεται από ένα σύνολο ελαφρών αλουμινένιων τροχών 19 ιντσών.

Αποκαλύφθηκε η Toyota GR Supra TRD Concept

2.727 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2019)

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη αποκάλυψη της νέας Supra, η Toyota Racing Development πραγματοποίησε το ντεμπούτο του πρωτότυπου GR Supra Performance Line Concept TRD.

Η νέα Supra TRD Concept παρέχει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της κανονικής Supra μια σαφή εικόνα του τρόπου με τον οποίο μπορούν να αναβαθμίσουν τα σπορ αυτοκίνητα τους με νέα εξαρτήματα και κιτ TRD. Αναβαθμίσεις για τον κινητήρα δεν περιλαμβάνονται, παρόλα αυτά ακόμα και χωρίς αυτές, η απόδοση βελτιστοποιείται μέσω των ελαφρύτερων ανθρακονημάτινων εξαρτημάτων.
 
Η έκδοση TRD της πέμπτης γενιάς Supra παίρνει εμπρός σπόιλερ με μεγάλα πτερύγια για να αυξήσει τις κάθετες δύναμη. Το ίδιο συμβαίνει και με τις πλαϊνές ποδιές, ενώ τα νέα εξαρτήματα που ενσωματώνονται στις πόρτες, έχουν σχεδιαστεί για να υπάρχει καλύτερη ροή αέρα, μειώνοντας τις αναταράξεις από τις υψηλές ταχύτητες. Το πίσω μέρος λαμβάνει και αυτό με τη σειρά του αεροδυναμικά στοιχεία στα πλάγια, αλλά και μία αεροτομή προκειμένου να φέρει «ισορροπία» στο όχημα.
 
Τέλος, η Toyota GR Supra Line Concept TRD συνοδεύεται από ένα σύνολο ελαφρών αλουμινένιων τροχών 19 ιντσών. Πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι βελτιώσεις στις αναρτήσεις και στα φρένα δεν έγιναν γνωστές μέσω του πρωτότυπου, με τις συγκεκριμένες πληροφορίες να αναμένονται προσεχώς.

Mercedes
test center