Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό της Mercedes EQE SUV
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό της Mercedes EQE SUV

2.529 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2022)

Η Mercedes αποκάλυψε το εσωτερικό της νέας EQE SUV μαζί με την ακριβή ημερομηνία στην οποία θα αποκαλυφθεί το μοντέλο!

Αντίστροφη μέτρηση για την έλευση της Mercedes EQE SUV

Η Mercedes EQE SUV είναι ένα από τα επόμενα αυτοκίνητα που περιμένουμε να δούμε από τη γερμανική μάρκα, η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση επίσημων πληροφοριών για το επερχόμενο μέλος της γκάμας της. Πλέον αυτό έπαψε να υφίσταται αφού η φίρμα έδωσε μία πρώτη ματιά του ηλεκτρικού SUV με εικόνες από το εσωτερικό, πριν από την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες

Οι πληροφορίες που προέρχονται από τη Mercedes και συνοδεύουν τις εικόνες αναφέρουν πως η καμπίνα της EQE SUV θα διαθέτει από τους κορυφαίους χώρους για το κεφάλι και τα πόδια στην κατηγορία της. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο η Mercedes είναι περήφανη. Παράλληλα αναφέρει πως στο εσωτερικό θα υπάρχει ένας συνδυασμός παραδοσιακών και σύγχρονων υλικών, ενώ θα χρησιμοποιείται και ένας συνδυασμός πέντε χρωμάτων με «ζεστές» και «ψυχρές» αποχρώσεις.

Παρών το υπερσύγχρονο σύστημα infotainment MBUX

Από κει και πέρα όπως έχουμε συναντήσει και στα υπόλοιπα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας, έτσι και η EQE SUV θα εξοπλίζεται με τον LED εσωτερικό φωτισμό, όπως και το υπερσύγχρονο αλλά προαιρετικό σύστημα infotainment MBUX που καλύπτει όλο το ταμπλό με τρεις μεγάλες οθόνες ενσωματωμένες σε ένα πλαίσιο. Διακοσμήσεις από ξύλο και αλουμίνιο είναι φυσικά παρούσες!

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
moto