3 φωτογραφίες »

Το νέο SUV της πολυτελούς βρετανικής φίρμας έλαβε τη φροντίδα του τμήματος Q.

Αποκλειστική Aston Martin DBX Q

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2020)

Όταν η Aston Martin DBX συναντά το τμήμα εξατομίκευσης Q της βρετανικής μάρκας δεν υπάρχει αμφιβολία πως το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, κάτι που επιβεβαιώνεται και στην προκειμένη περίπτωση.


Το νέο SUV της πολυτελούς βρετανικής φίρμας έλαβε τη φροντίδα του τμήματος Q και υπόσχεται πως μετά από αυτό έγινε ένα από τα πιο αποκλειστικά SUV που συνδυάζουν το styling της Aston Martin με τις μοναδικές βελτιώσεις της Q. Όλα αυτά έγιναν για χάρη της Έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου η DBX της Q θα κάνει την πρώτη επίσημη επαφή της με το κοινό.
 
Το εξωτερικό της DBX διαθέτει ένα σκούρο θέμα, ενώ το μοντέλο που θα βρεθεί στην ελβετική πόλη θα διαθέτει αποκλειστικούς γυαλιστερούς τροχούς 22 ιντσών. Οι εκδόσεις εξατομίκευσης είναι τρεις (Commission, Collection και Accessories) με τη δεύτερη να συνοδεύεται από σατέν γκρι χρώμα και ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά.
 
Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι στο εσωτερικό, όπου υπάρχει πλήθος ινών άνθρακα. Μάλιστα η Aston Martin ισχυρίζεται ότι η επένδυση από ανθρακονήματα που χρησιμοποιείται στην κεντρική κονσόλα αποτελείται από 280 στρώματα τα οποία τοποθετήθηκαν με το χέρι, ενώ όλη η εργασία για να ολοκληρωθεί η δουλειά χρειάστηκε 90 ώρες.

Hyundai
vw