Αυτή θα είναι η νέα Mercedes-Benz GLB, όπως φαίνεται στην αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Αυτή θα είναι η νέα Mercedes-Benz GLB, όπως φαίνεται στην αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Αποκλειστικό: Mercedes GLB

6.817 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2016)

Η Mercedes –Benz διευρύνει τις  Crossover προτάσεις της με την νέα GLB η οποία θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας ανάμεσα από τις GLA και GLC.

Mε μια ματιά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Νέο SUV βασισμένο στην B-Class
Με έμφαση στην πρακτικότητα
Με τους κινητήρες της GLA
Έρχεται το 2018

Η Mercedes –Benz διευρύνει τις  Crossover προτάσεις της με την νέα GLB η οποία θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας ανάμεσα από τις GLA και GLC. Όπως προδίδει και το όνομά του, το νέο μοντέλο θα στηριχθεί στην B-Class, πατώντας σε μια ελαφρώς διευρυμένη εκδοχή της προσθιοκίνητης πλατφόρμας που χρησιμοποιεί αυτή, και που έχουμε ήδη δει και σε άλλες προτάσεις της όπως στην νέα A-Class και τις CLA και GLA. Οι βασικές εκδόσεις της GLB, λοιπόν, θα είναι 4Χ2 προσθιοκίνητες, αλλά θα υπάρχει και η επιλογή για το σύστημα 4κίνησης 4MATIC της Mercedes. Η GLB αναμένεται να μοιράζεται τα μηχανικά της σύνολα με την GLA. Θα μιλάμε δηλαδή για τις GLB 200 και GLB 250 βενζίνης, αλλά και τις GLB 200 d - GLB 220 d πετρελαίου. Φυσικά μια έκδοση από την AMG δεν μπορεί να λείπει η οποία θα εφοδιάζεται με τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης των 381 ίππων, ενώ θα υπάρξει και μια έκδοση plug-in υβριδική.

Διαβάστε για άλλες 20 νέες Audi, BMW και Mercedes, στο μεγάλο αποκλειστικό θέμα που φιλοξενείται στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center