Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Ford Europe κ. Στιούαρτ Ρόουλυ.

To AutoΤρίτη βρέθηκε στο Αμστερνταμ, καλεσμένο της ελληνικής αποστολής, της οποίας ηγήθηκε ο Pr Manager της Ford, κ. Ιωάννης Κάττωριτς (αριστερά – δεξιά ο εκπρόσωπος του AutoΤρίτη, Παπαευσταθίου Γιώργος).

Αποστολή: Ford «Go Further» Event

4.163 Επισκέψεις στο άρθρο

H Ford αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον, το οποίο περιλαμβάνει νέα μοντέλα, υβριδική τεχνολογία και εξηλεκτρισμό της γκάμας της, ενώ παράλληλα σχεδιάζει την ανάπτυξη διασυνδεδεμένων εφαρμογών και αυτόνομης οδήγησης.

Η Ford αποκάλυψε στην εκδήλωση «Go Further» που πραγματοποίησε στο Αμστερνταμ της Ολλανδίας, τη μελλοντική της στρατηγική εξηλεκτρισμού της γκάμας της, αναγγέλλοντας την έλευση ηλεκτροκίνητων μοντέλων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, αλλά και τις νέες προτάσεις της SUV κατηγορίας, το νέο Ford Puma, καθώς και το νέο Kuga. Παράλληλα, η Ford φέρνει στο προσκήνιο την γκάμα «Ford Hybrid», η οποία περιλαμβάνει εκδόσεις ήπια υβριδικές, υβριδικές και Plug-Ιn υβριδικές για μοντέλα της όλων των κατηγοριών, οι οποίες θα βρουν άμεσα εφαρμογή και στα ήδη υπάρχοντα Fiesta και Focus.

16 νέα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα
Συνολικά η Ford αναμένεται να λανσάρει μέσα στην επόμενη διετία 16 νέα μοντέλα που καλύπτουν όλο το φάσμα της γκάμας της, σε επιβατικά, αλλά και επαγγελματικά οχήματα. Αναλυτικότερα: 
  • Το ολοκαίνουργιο Ford Kuga, που θα είναι διαθέσιμο μεταξύ άλλων και σε τρεις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις με ήπια υβριδικό, υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.
  • Την επανεμφάνιση του ονόματος Puma, το οποίο θα πάρει το νέο της SUV που τοποθετείται ανάμεσα στα EcoSport και Kuga. 
  • Το νέο Explorer Plug-In Hybrid με ισχύ 450 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 40 χλμ..
  • Τις ήπια υβριδικές εκδόσεις EcoBoost Hybrid των Fiesta και Focus.
  • Τη νέα Plug – In υβριδική έκδοση του Mondeo Wagon 
  • Tη νέα, 8θέσια επιβατική έκδοση Tourneo Custom Plug-In Hybrid και Mild Hybrid.
  • Την παρουσίαση ενός σπορ ηλεκτρικού SUV μοντέλου που θα αντλεί την έμπνευσή του από τη Mustang το 2020.
  • Την έλευση του Transit Custom Mild Hybrid, Plug-In Hybrid, καθώς και του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Ford Transit.
Λύσεις μέσω συνδεσιμότητας και πιο «φιλικές» πόλεις
Η Ford εξελίσσει μία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για επαγγελματικά οχήματα που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να διαχειρίζονται τα οχήματά τους πιο εύκολα και άνετα και να βελτιστοποιούν την παραγωγικότητά τους. Έτσι, καταργούνται τα σταθερά διαστήματα σέρβις και προσαρμόζονται στη χρήση και κατάσταση κάθε οχήματος ξεχωριστά, με τους ιδιοκτήτες να ενημερώνονται μέσω εφαρμογής. Παράλληλα στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στη δημιουργία πιο καθαρών και πιο αθόρυβων πόλεων λανσάροντας λύσεις για τις μεταφορές, χρησιμοποιώντας ακόμα και ηλεκτρικά πατίνια για τις μεγάλες εταιρείες ταχυμεταφορών. Επιπλέον, η Ford θέλοντας να καταστήσει  την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο προσιτή στο ευρύ κοινό, εξελίσσει εφαρμογές, οι οποίες θα προσφέρουν συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς με ασύρματες ενημερώσεις και ικανότητα να σχεδιάσουν ολόκληρο ταξίδι για εσάς, υπολογίζοντας πότε θα χρειαστείτε φόρτιση και σε τι κατάσταση βρίσκεται το αυτοκίνητό σας. Παράλληλα για τον ίδιο σκοπό δημιουργεί ένα δίκτυο θέσεων φόρτισης σε κύριους Ευρωπαϊκούς κόμβους μέχρι το 2020. Καθώς και υπηρεσίες φόρισης «one-stop-shop», χρησιμοποιώντας το δίκτυο της NewMotion, σε πάνω από 100.000 σημεία φόρτισης σε 28 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
skoda