Autocheck 2022: Ποιοι πάτωσαν & ποιοι έλαμψαν στην ικανοποίηση κατόχων
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Autocheck 2022: Ποιοι πάτωσαν & ποιοι έλαμψαν στην ικανοποίηση κατόχων

198.835 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Περισσότερες από 700 επώνυμες αναφορές μέσα σε 2 χρόνια! Τρεις μάρκες εκτοξεύθηκαν και τρεις υποχώρησαν στην κατάταξη. Μια μάρκα «βούλιαξε» πιο χαμηλά από ποτέ. Ποια αυτοκίνητα είναι ζημιάρικα, τρίζουν και σε «γδέρνουν» όταν πας για service; Ποια αυτοκίνητα δεν βγάζουν καθόλου ζημιές και τα service τους είναι πάμφθηνα; Πάνω από 5.000 επώνυμες αναφορές αποκαλύπτουν τα μυστικά όλων των μοντέλων!

Ικανοποίηση κατόχων: Πάνω από 5.000 αναφορές στο Autocheck

Η ετήσια έρευνα ικανοποίησης κατόχων AutoCheck συνεχίζεται ανελλιπώς και αναδεικνύει όχι μόνο τις πιο ζημιάρικες μάρκες, αλλά και ποιες αντιπροσωπείες έχουν το πιο ελλιπές After Sales μη καταφέρνοντας να ικανοποιήσουν τους κατόχους τους. Παράλληλα, αναδεικνύονται και οι εταιρείες που τα πηγαίνουν καλά σε αυτούς τους τομείς.

Δύο χρόνια μετά, ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα της 7ης φάσης του Autocheck, που βασίζονται σε 700 αναφορές του 2020-2021. Ο συνολικός αριθμός των αναφορών, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων, ξεπερνά τις 5.000 κάνοντας το Autocheck μια μεγάλη έρευνα του autotriti.gr από τους αναγνώστες, για τους αναγνώστες, αφού όλοι εσείς αναφέρετε τα κακώς ή καλώς κείμενα των αυτοκινήτων που περνούν από την κατοχή σας. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να καταθέσετε τις δικές σας εμπειρίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι μεγαλύτερες μεταβολές για 6 μάρκες

Πάνω από 440.000 άνθρωποι διάβασαν τις 5.000+ αναφορές της έρευνας, ενώ αρκετοί έκαναν τις δικές τους αναφορές. Τα αποτελέσματα βρίσκουν 3 εταιρείες με ανεβασμένες «μετοχές» στην ικανοποίηση πελατών, ενώ 3 άλλες μάρκες χάνουν έδαφος, με μία εξ αυτών να «πατώνει» στην τελική κατάταξη.
  • Θετικό πρόσημο με διψήφιο ποσοστό για τις Renault, Citroen και Nissan!
  • Στον αντίποδα οι Alfa Romeo, Skoda και Volvo είχαν μειωμένες επιδόσεις
  • Η Volvo έπεσε στα τάρταρα της τελικής κατάταξης
Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν, ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα οι καταναλωτές.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα πρασινίζουν με μία, δύο ή τρεις μπαλίτσες (θετικά σχόλια) ή κοκκινίζουν με μία, δύο ή τρεις μπαλίτσες (αρνητικά σχόλια), τα αυτοκίνητα τους, ανάλογα με την σημαντικότητα του περιστατικού που αναφέρουν.

Εμείς βλέπουμε για κάθε μάρκα αν υπερτερούν οι θετικές ή οι αρνητικές αναφορές.
Καλύτερες μάρκες αυτές που έχουν πολύ μικρό ποσοστό σε αρνητικές αναφορές. Στον πάτο αυτές που έχουν μεγάλο ποσοστό αρνητικές αναφορές. Με βάση τις αναφορές αυτές κατατάξαμε τις μάρκες. Ορίζουμε ως πράσινες εκείνες που συγκέντρωσαν πάνω από 85% θετικές αναφορές, κίτρινες αυτές που έλαβαν πάνω από 60% και κόκκινες από εκεί και κάτω.

Δείτε το γράφημα με τα αποτελέσματα του Autocheck 2021-2022, στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί οι μάρκες για τις οποίες έχουν γίνει περισσότερες από 50 αναφορές.

Autocheck: Κάνε κι εσύ την αναφορά σου

Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;

H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά!


Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι πολύ χαμηλές;

Tα ανταλλακτικά του είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα;
Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε τους!


Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύτιμες για μας τους υπόλοιπους, αλλά και για σας. Μια βλάβη που σας συνέβη αυτό τον μήνα και τη χρυσοπληρώσατε, αν έχει συμβεί σε άλλους 5 αυτό το μήνα, τότε δεν είναι τυχαία βλάβη, ούτε οφείλεται σε σας.

Ότι κοκκινίσετε βοηθάει όλους τους άλλους να αποφύγουν τα ίδια λάθη και υποχρεώνει τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες να βελτιωθούν.

Ότι πρασινίσετε, επιβραβεύει αυτούς που προσπαθούν και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για το καλό όλων μας.

Ο δικός μας στόχος, σαν AutoΤρίτη, είναι να ακουστούν τα παράπονά σας και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες των εταιρειών προς εσάς. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, με τη βοήθειά σας και τις αναφορές σας, να πιέζουμε προς την κατεύθυνση αυτή.

Διαβάστε ακόμη: Τι μαγεύει και τι... ξενερώνει τους κατόχους αυτοκινήτου το 2022;

Κάντε λοιπόν τώρα και εσείς αναφορά πατώντας το πλήκτρο «Κάντε την αναφορά σας τώρα» στο τέλος του κειμένου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Όλες οι αναφορές/επιβραβεύσεις ελέγχονται.

Δείτε 1.313 «κόκκινες» αναφορές



Αναφορές & επιβραβεύσεις για CHEVROLET

Chevrolet
Aveo

1249 κυβικά
του 2013

Doc (7/11/2019, 08:48) Δεύτερη αναφορά μετά από το 2015. Chevrolet Aveo 1.3 Diesel Sedan κάτοχος από 07/2013. Σήμερα 127.000 χλμ. Το μόνο που προέκυψε ήταν μια αλλαγή αισθητήρα MAF τον 06/2017, 250 ευρώ. Υπέρευχαριστημένος, φθηνά service.
Chevrolet
Aveo

1400 κυβικά
του 2007

Γιώργος Βουργάνας (7/11/2019, 12:35) Επίσημο συνεργείο στον Γέρακα μου ζήτησε 500 ευρώ για ανταλλακτικά της πλακέτας που ελέγχει το κεντρικό κλείδωμα συν κλειδαριάς οδηγού με αναμονή ένα μήνα γιατί έρχεται από Κορέα. Εννοείται πως αρνήθηκα κι από συνοικιακό ηλεκτρολογείο αποσυνέδεσα τις κλειδαριές απο τη πλακέτα και παίζω old style...
Chevrolet
Laceti

1600 κυβικά
του 2004

Πρόδρομος (7/11/2019, 16:31) Χωρίς προβλήματα με οικονομικά ανταλλακτικά και service
Chevrolet
Matiz

1000 κυβικά
του 2007

Michalisios (7/11/2019, 01:36) Είναι ένα αμάξι ανέκδοτο έχει πολλές παθογένειες...το κακο είναι ότι τις ζημιές που βγάζει τις πληρώνεις πολύ ακριβά...μακριά από το συγκεκριμένο...
Chevrolet
Cruze

1600 κυβικά
του 2011

Αλέξανδρος (6/11/2019, 15:32) Πρόβλημα με το μπουτον του χορού αποσκευών. Λόγω κακού σχεδιασμού του ηλεκτρονικού κουμπιου (κακή μόνωση κατά του νερού) σκουριάζουν οι επαφές του κουμπιου και σταματάει να λειτουργεί το κουμπί και ανοίγει μόνο με τον τηλεχειρισμό. Επίσης εμένα προσωπικά μου έχει χαλάσει και ο οθόνη του καντράν. Αλλά γενικά το αυτοκίνητο δεν εμφανίζει ζημιές μόνο οι σύνηθες φθορές. Το αυτοκίνητο έχει κάνει μέχρι στιγμής περίπου 93000km.
Chevrolet
Orlando

1400 κυβικά
του 2015

Chevrolet (27/2/2019, 22:22) Καλό σαν αυτοκίνητο. Ροπατο μοτέρ, στιβαρή αίσθηση, άνετοι χώροι, πλούσιος εξοπλισμός. Αλλά απαράδεκτη η κεντρική αντιπροσωπεία (lion hellas) και σοβαρές βλάβες από την πρώτη μέρα. Καθυστέρησαν να μου το παραδώσουν, καθυστερούσαν να κλείσουν ραντεβού, καθυστερούσαν να βρουν βλάβες και αργούσαν τα ανταλλακτικά. Αποτελεσμα από τους 40 μήνες που είχα το αυτοκίνητο 10 περίπου να είναι στο συνεργείο ή με βλάβη παρκαρισμένο.
Chevrolet
Orlando

1400 κυβικά
του 2015

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (27/2/2019, 12:41) Από την πρώτη μέρα προβλήματα. Αγοράστηκε από την κεντρική αντιπροσωπεία.Καθυστερησαν να το παραδώσουν και στις βλαβες πάντα καθυστερούσαν να κλείσουν ραντεβού να βρουν το πρόβλημα και να έρθουν ανταλλακτικά. Lion hellas. Το αυτοκίνητο από τους 40μηνες στην κατοχή μου έμεινε μη λειτουργικό ή στο συνεργείο περίπου 10 μήνες.
Chevrolet
Matiz

800 κυβικά
του 2007

Ιωάννης Μεταξόπουλος (25/2/2019, 16:08) Αθάνατο!
Chevrolet
Aveo

1300 κυβικά
του 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ (8/11/2018, 17:51) Αγορασμένο το Σεπτέμβριο του 2014 το νέο Aveo ltz sedan (στην Αμερικανική ήπειρο κυκλοφορεί ως Chevrolet sonic )που φοράει τον γνωστό turbodiesel κινητήρα τον οποίο δανείζεται η G.M από την FIAT για τα opel corsa, Chevrolet Aveo και παλαιότερα για το opel Astra.... Ένα αυτοκίνητο που ουδεμία σχέση είχε με τα προηγούμενα Aveo παρά μόνο στο όνομα,ουσιαστικά οικογενειακό με μεγάλους χώρους για τους επιβάτες, γεμάτο με τεχνολογικές καινοτομίες που δανείστηκε η επόμενη γενιά των opel ,τεχνολογίες που τα περισσότερα αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας του ανταγωνισμού εκείνης της περιόδου αγνοούσαν στις καλές τους εκδόσεις ,με πάρα πολύ καλή οδική συμπεριφορά και πλαστικά που παρότι σκληρά με πάρα πολύ καλή συναρμογή χωρίς κανέναν τριγμό φυσικά μετά από 4 χρόνια.... Δυστυχώς το αυτοκίνητο παρουσίασε σοβαρές μηχανικές βλάβες από τον δεύτερο χρόνο κατοχής. Δεν θα αναλύσω με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη, διότι αστοχίες υλικού και ατυχίες συμβαίνουν σε πάρα πολλές εταιρείες ακόμη και σε αυτές που θεωρούνται οι πλέον αξιόπιστες όπως οι Ιαπωνικές. το θέμα είναι ότι ευτυχώς εντός εγγύησης αλλαχτήκαν τα πάντα στην μηχανή.....Εκεί που θέλω να εστιάσω είναι στην προχειρότητα που η αντιπροσωπία και συγκεκριμένα το συνεργείο της lion Hellas στον Κιφησσό αντιμετώπισε τηνκατάσταση του οχήματος μέχρι να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!!Αφού φυσικά συντάξαμε κι επιστολή η οποία στάλθηκε στις ΗΠΑ στα κεντρικά της GM....Αντίθετα με ότι και να εγγυήθηκαν οι ίδιοι για το συνεργείο τους για εμένα θα είναι πάντα ερασιτέχνες οι οποίοι προκάλεσαν κι επιπλέον ζημιές στο αυτοκίνητο....Είχα την ατυχία παρότι το όχημα μοιράζεται τα περισσότερα μηχανολογικά ανταλλακτικά του με τα Opel να είναι έναν εντελώς καινούργιο όχημα για την γκάμα της Chevrolet και ίσως το μοναδικό που εισήγαγαν με τον συγκεκριμένο diezel κινητήρα . με αποτέλεσμα τα επίσημα συνεργεία να μην το ξέρουν...σε συνδυασμό φυσικά με την μετά από 2 χρόνια αποχώρηση των Αμερικάνων από την Ευρώπη για να ενισχυθούν οι πωλήσεις των Opel ….ευτυχώς αποδεσμεύτηκα από τη εγγύηση και κάνω το σέρβις μου σε συνεργείο που ασχολείται με diesel κινητήρες GM κυρίως ΤΑΞΙ...Το αυτοκίνητο έχει 60.000 χιλιόμετρα και ευτυχώς δεν ξαναπαρουσίασε κάτι κι εύχομαι να μην ξαναπαρουσιάσει κάτι τόσο σοβαρό...Για την ιστορία το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν Opel corsa 1400 twinport του 2005 με 160.000 χιλιόμετρα το οποίο παρόλο που το αγαπούσα είχε παρουσιάσει όλες τις παθογένειες των Opel....σε αντίθεση βέβαια με το Opel corsa 1200 της συζύγου μοντέλο του 2006 με 100.000 χιλ το οποίο έχει αλλάξει μόνο 2 μπαταρίες.....
Chevrolet
Aveo

1200 κυβικά
του 2000

o (17/11/2017, 00:24) j
Chevrolet
Spark

1206 κυβικά
του 2010

Chevyspark (5/11/2017, 10:05) Το έχω σχεδόν 8 χρόνια το αυτοκίνητο είναι αψογο ούτε τριζει ούτε τίποτα. Οικονομικό. Δεν έχει πάθει τίποτα. Κανονικά τα σέρβις του τα κάνω. Και το έχω πάει βουνό λαγκάδια θάλασσα παντού.
Chevrolet
Aveo

1248 κυβικά
του 2014

BASILIS (31/10/2017, 08:02) χωρις προβληματα
Chevrolet
Captiva

2000 κυβικά
του 2007

Δημήτρης Μπαλαχάμης (4/10/2017, 01:00) αυτοκίνητο ταξιδιάρικο με τεράστιους χώρους ,ασφαλές αν ξέρεις τι οδηγείς ,αξιόπιστο και οικονομικό στα καύσιμα αλλά όχι στη συντήρηση .θα ήθελα πιο δυνατά φρένα .
Chevrolet
Aveo

1200 κυβικά
του 2008

Πάνος (2/10/2017, 18:08) Οι μοναδικές βλάβες που είχα μέχρι τώρα ήταν: Αλλαγή μπέκ στον έκτο μόλις μήνα. Αντικαταστάθηκε άμεσα χωρίς κόστος, ήταν εντός εγγύησης. Φέτος έγινε αλλαγή δισκου-πλατώ. Γενικά τίμιο αμάξι αν σκεφτείς ότι δεν το πολυπροσέχω κιόλας. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
Chevrolet
Aveo

1400 κυβικά
του 2010

Γιώργος (29/9/2017, 21:59) Από τα ποιο υψηλά σε κατανάλωση καυσίμου και με προβλήματα στα ηλεκτρικά. Όταν η μπαταρία είναι στα τελευταία της (περίπου κάθε 2 χρόνια ζητάει αντικατάσταση) παρουσιάζονται βλάβες σε άλλες μονάδες του οχήματος, θερμοστάτης, πολλαπλασιαστής, aircodition κλπ
Chevrolet
Aveo

1400 κυβικά
του 2010

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΛΑΝΤΙΚΑΣ (23/11/2016, 11:04) Στα 4 χρόνια και με 30.000χλμ έκαψε θερμοστάτη. Το επίσημο σέρβις έκανε μισή δουλεία με πολύ υψηλό κόστος και ξανά για την ίδια βλάβη ένα χρόνο μετά (λόγο κακής επισκευής την πρώτη φορά) ήθελε το ίδιο υψηλό κόστος με την πρώτη αποποιούμενοι κάθε ευθύνη.
Chevrolet
Spark

1200 κυβικά
του 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ (14/11/2016, 21:36) ΣΚΥΛΟΣ... ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Chevrolet
Aveo

1400 κυβικά
του 2008

ΓΕΩΡΓΙΟΣ (11/11/2016, 20:03) Μετα τα 130000χλμ αρχισανε τα προβληματα ποτε ξανα Chevrolet.
Chevrolet
Cruze

1600 κυβικά
του 2011

Αλέξανδρος Σουρίλας (9/11/2016, 15:54) καλο αυτοκινιτο
Chevrolet
Cruze

1600 κυβικά
του 2011

NEANDROS (7/11/2016, 07:56) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ , ΑΚΡΙΒΟ ΣΕΡΒΙΣ , ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ
Chevrolet
Cruze

1800 κυβικά
του 2010

Γιάννης (3/11/2016, 12:08) Έχοντας αγοράσει το αυτοκίνητο καινούργιο πέραν των προβλεπόμενων σερβις δεν έχει αλλαχτεί τιποτε. Απο κατανάλωση αρκετά οικονομικό.
Chevrolet
Cruze

1600 κυβικά
του 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ (3/11/2016, 21:24) 55.000 χλμ με βαριά χρήση. Μία φλάντζα σε καπάκι μηχανής (20€ κόστος). Κρίμα που έκλεισε η αντιπροσωπεία. Το πιο τίμιο αμάξι που είχα ποτέ
Chevrolet
Spark

1200 κυβικά
του 2011

Chevypark (19/2/2016, 21:55) Το chevrolet spark το έχω σχεδόν 5 χρόνια δεν έχει βγάλει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ καλά δεμενο αυτοκίνητο τα service του τα κάνω κάθε χρόνο κανονικά ότι προβλέπεται. Η αντιπροσωπεια πολύ καλή εξυπηρέτηση άψογη ακόμα και πρόπερσι που χρειάστηκε να γίνει ανάκληση ενως ανταλακτικου από το καπό ο μεντεσες που κλείνει το καπό με έστειλαν ειδοποίηση έκλεισα ραντεβού και την ίδια μέρα αλλακτηκε ο μεντεσες με καινούργιο. Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Θα ξαναεπερνα chevrolet.
Chevrolet
Aveo

1399 κυβικά
του 2009

Στέλιος Μυλωνάς (10/12/2015, 08:32) Πεταλούδα γκαζιού
Chevrolet
Aveo

1300 κυβικά
του 2012

Νικος Κωστοπουλος (11/11/2015, 17:29) Αγορασα το Chevrolet Aveo LTZ diesel στο τελος του 12/2012 καινουργιο.Μεχρι τωρα εχει κανει 45000Km δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Ειναι καλοφτιαγμενο μ εξαιρεση μια μικρη κακοτεχνια εσωτερικα στην ταπετσαρια τ ουρανου,στην πλευρα του συνοδηγου ανευ σημασιας ομως,που δεν επισκευασα.Οικονομικο σε καταναλωση ιδιατερα σε ταξιδι,αν βεβαια δεν πιεζεις τον κινητηρα, που παρουσιαζει μικρο κραδασμους σε χαμηλες στροφες κυριως, κι ακουγεται γενικα, τραχυς σε λειτουργια αλλα δυνατος.Το service γινεται ως τωρα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο-Αδαμου Λαρισα-,με κοστος μετριο θα ελεγα.Η οθονη my link της Chevrolet θα μπουρουσε να εχει καμερα οπισθοποριας κ navigation.Αξιοπιστο αυτοκινητο απο την GM Korea- Chevrolet- που περιφρονουν οι νεοελληνες,που αγοραζουν τυφλα τα OPEL.
Chevrolet
Aveo

1248 κυβικά
του 2013

Doc (7/11/2015, 20:34) Απόλυτα ευχαριστημένος. Το έχω από 07/2013 και έχει 57000χλμ.Σχετικά βαριά χρήση, κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν καίει σταγόνα λάδι, αρκετά οικονομικά για αντιπροσωπεία service.
Chevrolet
Spark

1200 κυβικά
του 2011

Chevypark (6/11/2015, 23:12) Το έχω 4 χρόνια σχεδόν και όλα είναι τέλεια τίποτα κανένα πρόβλημα
Chevrolet
Cruze

1600 κυβικά
του 2014

ΘΑΝΑΣΗΣ (30/4/2015, 11:55) ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ CHΕVROLET CRUZE ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1ον ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΜΕΝΩ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ CHΕVROLET ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΟΥ), ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ CHΕVROLET. 2ον ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ: Α) ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ Β) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ CD ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ TO CD TO ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΚΟΡΕΑ… (5 ΜΗΝΕΣ). ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ USB ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. 3ον ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ CHΕVROLET, ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2012 ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΌ ΚΟΡΕΑ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΜΟΥ, ΧΩΡΟΙ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2012 ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…
Chevrolet
Aveo

1248 κυβικά
του 2012

ΔΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (13/4/2015, 10:48) TO DIESEL .MONO TA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ SERVICE.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Chevrolet
Spark

1200 κυβικά
του 2011

Δημήτρης (9/4/2015, 11:46) Δεν εχω να πω τιποτα αρνητικό ....
Chevrolet
Aveo

1400 κυβικά
του 2008

Γιωργος (31/3/2015, 15:20) Στα 6 χρονια μου εβγαλε προβλημα στις κλειδαριες και μια φλαντζα στο καπακι της μηχανης
Chevrolet
Aveo

1250 κυβικά
του 2013

carcaroth (30/3/2015, 00:02) 41000 χλμ ως τώρα κανένα πρόβλημα.
Chevrolet
Spark

1206 κυβικά
του 2011

Πανος (24/3/2015, 10:40) Δεν εχω να πω τιποτα αψογο
Chevrolet
Lacetti s/w

1600 κυβικά
του 2008

Παναγιώτης (22/3/2015, 20:05) 8 χρόνια με πολύ οικονομικά service στην αντιπροσωπία, χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Άριστο !!! Θα το ξαναγόραζα και σήμερα !!!
Chevrolet
Spark

1000 κυβικά
του 2013

ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ (16/3/2015, 13:52) Το 2011 αγόρασε ο γυιός μου ένα spark και παρά την σκληρούτσικη-νεανική και άτσαλη χρήση αποδείχθηκε πολύ καλό.Το 2013 αγόρασα και εγώ ένα (facelift) και μέσα σε ένα χρόνο έχει 3 ανακλήσεις με σοβαρή αιτιολογία όπως βάση στήριξης κιβωτίου ταχυτήτων.Το ευτύχημα είναι ότι ενδιαφέρεται άμεσα η αντιπροσωπεία και στέλνει συστημένες επιστολές ειδοποίησης,παρά το γεγονός ότι δεν εισάγει πιά αυτοκίνητα,και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο του κ.Κιοσέογλου κλείνει άμεσα ραντεβού χωρίς ταλαιπωρία και δεν χρειάζεται να το αφήνεις.Απλά περιμένεις λίγο και στο παραδίδουν άμεσα,κρίμα που σταμάτησε η εισαγωγή τους γιατί είναι πολύ δεμένα καλά αυτοκίνητα με καταπληκτική τιμή και ιδιαίτερα αξιόπιστα.
PEIRAIOS LEASING
OPEL