Απούσα από την Γενεύη η Peugeot;

1.648 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Η Peugeot και πιθανότατα όλο το PSA Groupe δεν θα λάβει μέρος στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Οι Εκθέσεις Αυτοκινήτων φαίνεται πως δεν είναι πρώτη προτεραιότητα για τις εταιρείες, αφού, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, πολλές από αυτές αποφασίζουν να απέχουν προτιμώντας να παρουσιάζουν τα μοντέλα τους σε δικές τους εκδηλώσεις εκμεταλλευόμενοι την δύναμη του διαδικτύου και των social media.

Tώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Auto Plus, η Peugeot αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, κάτι που σημαίνει πως και oι άλλες μάρκες του PSA Groupe, όπως η Citroen, η DS και η Opel, δύσκολα θα δώσουν το παρών. Το δημοσίευμα στηρίχτηκε σε δηλώσεις ενός εκπρόσωπου της Peugeot που φέρεται να δήλωσε πως η φίρμα δεν θα συμμετάσχει γιατί από τέτοιου είδους εκδηλώσεις λείπει το στοιχείο της καινοτομίας.

Η Peugeot δεν είναι η πρώτη εταιρεία που ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στην Γενεύη και δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα η Lamborghini ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται ούτε αυτή εκεί ενώ, όσον αφορά τις άλλες Εκθέσεις, Audi και Mercedes έχουν ανακοινώσει πως δεν θα βρίσκονται στην επόμενη Έκθεση της Νέας Υόρκης ενώ η Volkswagen, αν και βρίσκεται στην Γενεύη, δεν θα πάρει μέρος στο Auto Show του Παρισιού.
 
 

NEO PROACE
skoda