Η απάντηση ωστόσο των παρευρισκομένων, αν και λίγο επικίνδυνη, ήταν αρκετά εντυπωσιακή.

Aρχισαν το drift μπροστά στην Αστυνομία! (+vid)

3.191 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2018)

Aνήμποροι να αντιδράσουν ήταν οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να σταματήσουν δεκάδες παρευρισκομένους από το να κάνουν drift με τα αυτοκίνητά τους. Δείτε τι έγινε.

Ένα πολύ παράξενο όσο και εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε στην πόλη Ufa της Ρωσίας, όταν δεκάδες οδηγοί άφησαν την ζέστη των σπιτιών τους και συγκεντρώθηκαν για drift σε μια παγωμένη πλατεία.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε τέτοιο μάζεμα στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ήδη βλέπουμε πως υπάρχουν στο σημείο δύο τρία περιπολικά που προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και να σταματήσουν το drift σε τέτοιο δημόσιο χώρο.
 
Η απάντηση ωστόσο των παρευρισκομένων, αν και λίγο επικίνδυνη, ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Οι αναφορές κάνουν λόγο πως οι petrolheads που ήταν εκεί μαζεμένοι, έμαθαν πως η Αστυνομία διέταξε να έρθει μια νταλίκα με χώμα για να σκεπάσει τον χώρο και να κάνει αδύνατη κάθε επόμενη προσπάθεια ντριφταρίσματος. Σαν απάντηση, άρχισαν να κινούνται σε έναν κύκλο ο ένας πίσω από τον άλλον, πριν μερικοί από αυτούς ξεκινήσουν να ντριφτάρουν στο κέντρο της πλατείας μπροστά στα μάτια των, ανήμπορων να αντιδράσουν, αστυνομικών.

Με την δύναμη της Αστυνομίας να μεγαλώνει, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν σιγά σιγά να αποχωρούν, με τις Αρχές να μην προχωρούν σε κάποια περεταίρω ενέργεια

Δείτε τι έγινε.

Toyota
moto