Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανήκει στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες. Τα πακέτα της στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου ξεχωρίζουν για την ολοκληρωμένη κάλυψη και προστασία, αλλά και για τα δωρεάν προνόμια και υπηρεσίες.

Ασφάλιση αυτοκινήτου με πλεονεκτήματα & μοναδικές υπηρεσίες

1.552 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2021)

Η Υδρόγειος Ασφαλιστκή κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων, με παραγωγή ύψους €78.8 εκατ. και ασφαλισμένο στόλο 428.000 οχημάτων. Παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης ακόμα και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία ξεχωρίζουν για την ολοκληρωμένη κάλυψη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την γρήγορη αποζημίωση.

Διαθέτοντας μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων, η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών, αγροτικών φορτηγών, μοτοσικλετών, αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, ενοικιαζόμενων οχημάτων, κ.α.), ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα της εταιρείας σχεδιάζονται με γνώμονα να προσφέρουν στον πελάτη τη μέγιστη δυνατή αξία, ώστε αυτός να απολαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις στη σωστή τιμή. Ακόμη και τα πλέον οικονομικά πακέτα ασφάλισης οχημάτων περιέχουν καλύψεις προστιθέμενης αξίας και πλαισιώνονται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που εξασφαλίζουν στον ασφαλισμένο διευκόλυνση και επιπλέον προστασία.

«Ακόμη και εν μέσω του έντονου τιμολογιακού ανταγωνισμού των τελευταίων χρόνων, η εταιρεία μας παραμένει σταθερή στη φιλοσοφία της προώθησης ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων με ουσιαστική  αξία προς τον ασφαλισμένο. Αυτό είναι σαφώς ένα από τα βασικά στοιχεία που μας διαφοροποιούν και για τα οποία μας επιλέγουν οι πελάτες μας» δηλώνει σχετικά η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια Κλάδου Έκδοσης Οχημάτων.  

Τα ασφαλιστικά πακέτα της Υδρογείου Ασφαλιστικής χαρακτηρίζονται από την ολοκληρωμένη κάλυψη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την γρήγορη αποζημίωση.


Ειδικότερα ορισμένες από τις μοναδικές καλύψεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στην ασφάλιση οχημάτων:
 

Δωρεάν κάλυψη επείγουσας αερομεταφοράς σε περίπτωση τροχαίου

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων (Επιβατικών / Αγροτικών Φορτηγών ΙΧ), μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών. Εάν υπάρξει τραυματισμός του οδηγού του ασφαλισμένου οχήματος, για τον οποίο απαιτείται νοσοκομειακή αντιμετώπιση που δεν μπορεί να παρασχεθεί σε υγειονομική μονάδα της περιοχής του ατυχήματος, παρέχεται η δυνατότητα αερομεταφοράς, με συνοδεία ιατρού, σε κατάλληλη νοσηλευτική μονάδα στην Ελλάδα.
 
Οδική και ταξιδιωτική βοήθεια

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και χώρες της Μεσογείου, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία του κλάδου Mapfre Asistencia. Περιλαμβάνονται μία σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες κατά την διαδρομή ή το ταξίδι, όπως: Επιτόπου επισκευή του οχήματος ή μεταφορά του σε συνεργείο ή άλλο τόπο επιλογής του ασφαλισμένου, σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος - Παροχή βοήθειας σε περίπτωση έλλειψης καυσίμων, απώλειας κλειδιών, κλοπής του αυτοκινήτου -  Κάλυψη απώλειας ή καταστροφής αποσκευών, κ.α. Η εταιρεία παρέχει επίσης την οικονομική «Κάλυψη Οδικής Βοήθειας εντός Ελλάδος».

Η Οδική Βοήθεια στα πακέτα της Υδρογείου Ασφαλιστικής παρέχεται σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία MAPFRE ASISTENCIA – EUROSOS ASSISTANCE, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης αλλά και τις χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο Θάλασσα.
 
Ψηφιακή υπηρεσία My Assistance

Η υπηρεσία, η οποία παρέχεται επίσης σε συνεργασία με την Mapfre Asistencia, προσφέρει στον ασφαλισμένο ουσιαστική διευκόλυνση τη στιγμή του ατυχήματος ή της βλάβης, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παρακολουθεί, σε πραγματικό χρόνο, την πορεία στο χάρτη και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος βοήθειας. Η όλη διαδικασία γίνεται άμεσα και εύκολα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής που αποστέλλεται στο κινητό του πελάτη με ένα απλό sms αμέσως μετά την κλήση για βοήθεια, με αυτόματο προσδιορισμό της θέσης του ακινητοποιηθέντος οχήματος.

 
Φροντίδα Επισκευής Οχήματος μετά από ατύχημα

Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της εταιρείας – δικαιούχους αποζημίωσης, σε περίπτωση ατυχήματος για το οποίο δεν υπάρχει ευθύνη τους, να επισκευάσουν το όχημά τους άμεσα, χωρίς εκταμίευση χρημάτων και γραφειοκρατικές διαδικασίες σε ένα από τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία συνεργεία της περιοχής τους, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και σειρά επιπλέον προνομίων.
 
Όχημα Αντικατάστασης

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει όχημα αντικατάστασης:

  • Για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η επισκευή του οχήματός του ασφαλισμένου σε ένα από τα συνεργαζόμενα συνεργεία της, εφόσον για αυτή απαιτούνται πάνω από 3 εργάσιμες ημέρες. Επίσης:
  • Μετά από ζημιά που θα προκληθεί από φωτιά, ολική / μερική κλοπή, ολική καταστροφή οχήματος ή τροχαίο, εφόσον η κάλυψη περιέχεται στο συμβόλαιο.
 
Προσωπική Κάλυψη 24x365

Η εταιρεία παρέχει την «Προσωπική Κάλυψη 24×365», η οποία μπορεί να προστεθεί προαιρετικά σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης επιβατικών, φορτηγών και αγροτικών φορτηγών οχημάτων, αντί της βασικής κάλυψης προσωπικού ατυχήματος οδηγού. Η κάλυψη παρέχει στον ασφαλισμένο ολοκληρωμένη προστασία για προσωπικό ατύχημα που μπορεί να του συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από το εάν οδηγεί ή όχι το όχημά του.
 
Ολική Καταστροφή Οχήματος

Μία πρωτοποριακή κάλυψη που παρέχεται ως προαιρετική στα προγράμματα AUTO EXTRA PLUS και TRUCK EXTRA PLUS και παρέχει μια οικονομική εναλλακτική της μεικτής ασφάλισης (κάλυψης ίδιων ζημιών). Παρέχει αποζημίωση σε περίπτωση ολικής καταστροφής του οχήματος μετά από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή του οχήματος, ανεξάρτητα από την ευθύνη του οδηγού.
 
Κάλυψη φυσικών φαινομένων – χωρίς απαλλαγές

Η κάλυψη αφορά υλικές ζημιές του οχήματος που προέρχονται από φυσικά φαινόμενα όπως π.χ. καταιγίδα, θύελλα, πλημμύρα, σεισμό, και παρέχεται στα προγράμματα AUΤΟ EXTRA PLUS και PREMIUM AUΤΟ, χωρίς απαλλαγές.
 
Δωρεάν υπηρεσίες μέσω του My Ydrogios App

Κατεβάζοντας – εντελώς δωρεάν – την εφαρμογή της Υδρογείου Ασφαλιστικής στο κινητό σας έχετε άμεση πρόσβαση σε μία σειρά από υπηρεσίες και δυνατότητες με ένα κλικ, όπως: κλήση βοήθειας, εύρεση κοντινού συνεργάτη και συνεργαζόμενου συνεργείου, πληρωμή ασφαλίστρων, ενημέρωση για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και τις καλύψεις σας, κ.α.


Το My Ydrogios App είναι η έξυπνη εφαρμογή της Υδρογείου Ασφαλιστικής, για να έχετε αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε, με ένα μόνο κλικ! 

Ηλεκτρονική διαδικασία αποζημίωσης «Εxpress»

Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση, με συνέπεια, διαφάνεια και ανθρώπινο πρόσωπο κατά τη διαδικασία του διακανονισμού, αποτελούν βασικά στοιχεία πάνω στα οποία η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει διαχρονικά χτίσει τη θέση και τη φήμη της στην αγορά. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των ασφαλισμένων της και δικαιούχων αποζημίωσης,  εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, η  εταιρεία καθιέρωσε μάλιστα μία νέα απλούστερη και ταχύτερη διαδικασία διακανονισμού απαιτήσεων και καταβολής της αποζημίωσης στον κλάδο οχημάτων. Με τη νέα διαδικασία όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η αποστολή των δικαιολογητικών προς την εταιρεία διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονικά μέσα, σε λίγα βήματα, χωρίς την ανάγκη φυσικής διακίνησης εγγράφων.

Ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα
 

Έχει δημιουργηθεί μια τάση πλέον με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία έχουν αρχίσει να κάνουν όλο και πιο έντονη την παρουσία τους στους ελληνικούς δρόμους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που ρωτούν τι γίνεται με την ασφάλιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων; Πόσο θα κοστίζει ένα ολοκληρωμένο πακέτο; 

Έχετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ψάχνετε ένα καλό ασφαλιστικό πακέτο; Η Υδρόγειος Ασφαλιστική σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα με πολλές δωρεάν υπηρεσίες και προνόμια.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δίνει άμεσα απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα. Μάλιστα τα πακέτα αυτά συνονδεύονται και από εξαιρειτκές υπηρεσίες και προνόμια που σας προσφέρονται δωρεάν. Αυτές είναι: 

-Δωρεάν υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς σε περίπτωση τροχαίου.
-Δωρεάν υπηρεσία Φροντίδας Επισκευής Οχήματος.
-Εκπτώσεις και Προνόμια.
-Φιλικός Διακανονισμός.
-Ευέλικτη διάρκεια ασφάλισης: 12μηνη, 6μηνη και 3μηνη ασφάλιση.
-Ευελιξία πληρωμής ασφαλίστρων – άτοκες δόσεις μέσω του YdrogiosPayOnline.
-Δωρεάν υπηρεσίες μέσω του Ydrogios App.
-Δωρεάν πράσινη κάρτα για ταξίδια στο εξωτερικό.

  
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Υδρογείου Ασφαλιστικής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της: www.ydrogios.gr

Mercedes
moto