Αστείο ή επικίνδυνο;

Αστείο ή επικίνδυνο; (pic)

1.949 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2018)

Η φωτογραφία ενός βαν να μεταφέρει ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκτός από χιουμοριστικά σχόλια έχει προκαλέσει και αρκετές αντιδράσεις.

Η ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει φέρει το προνόμιο να γίνονται γνωστές σκηνές ή στιγμιότυπα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, οι οποίες συγκεντρώνουν το δικό τους ενδιαφέρον.
 
Μία από αυτές είναι σίγουρα και η εν λόγω φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του twitter και δείχνει ένα βαν να μεταφέρει ένα τεράστιο έλατο, το οποίο προφανώς προορίζονταν για το σαλόνι κάποιο σπιτιού στο Πλύμουθ του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
Ωστόσο το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τόσο μεγάλο, καθιστώντας τη μεταφορά του εκτός από επικίνδυνη, τόσο για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου όσο και για τον ίδιο τον οδηγό του βαν και παράνομη.
Όπως είναι φυσικό πολλές είναι οι απόψεις και τα σχόλια που έπονται, με αρκετούς να θίγουν το αστείο του πράγματος, ενώ άλλους να στέκονται στην επικινδυνότητα του εγχειρήματος.
 
Δείτε παρακάτω την επίμαχη εικόνα και καταθέστε τις δικές σας απόψεις.

LEASING APRILIOS
skoda