2 φωτογραφίες »

Δείτε τις εικόνες και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Aston Martin DB9 αντί Celica με +2.300 ευρώ

2.449 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

Αν έχετε την έκτη γενιά του Toyota Celica και πήρατε την απόφαση να το αλλάξετε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση, σκεφτείτε πως μπορείτε να το κάνετε για χάρη της Aston Martin DB9 με μόλις 2.300 ευρώ περίπου.


Προφανώς και δεν εννοούμε να αλλάξετε ολόκληρο το αυτοκίνητο, αλλά την εξωτερική του εμφάνιση προκειμένου να την κάνετε εφάμιλλη με αυτή της Aston Martin DB9. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται από τον Dave Jones Kitcars, έναν Βρετανό, ο οποίος μέσω του eBay προσφέρει πέντε κιτ αμαξώματος, που είναι σχεδιασμένα για αυτή τη δουλειά. Το κόστος απόκτησης του κιτ ανέρχεται σε 1.996 λίρες Αγγλίας (περίπου 2.300 ευρώ) και τα πέντε κομμάτια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 12 Απρίλιου.
 
Σύμφωνα με τον πωλητή περιλαμβάνει 14 βασικά κομμάτια όπως το καπό, τον προφυλακτήρα, τη γρίλια, τα μαρσπιέ, τις πόρτες με τις χειρολαβές μέσα και έξω, τον διαχύτη στο πίσω μέρος κ.α. Παράλληλα δηλώνει πως είναι κατασκευασμένα από fiberglass.   
 
Αυτά τα πάνελ μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε Celica το οποίο κατασκευάστηκε μεταξύ 1993 και 1999 από την Toyota και σύμφωνα με τον πωλητή το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
 
Για να πάρετε μια «γεύση» δείτε τις εικόνες και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Mercedes
test center